Reisnieuws

Ezel de cel in

Gepubliceerd: 21 sep 2008 0
Ook als ezel mag je niet zomaar alles. Een ezel in Egypte moest 24 uur in de cel zitten omdat hij een maiskolf uit een akker had gestolen.
Ezel veroordeeld
Het dier was opgepakt bij de Nijldelta. Een eigenaar van een landbouwgrond had zijn beklag gedaan bij de politie dat er regelmatig gewassen van zijn grond verdween. De zaak kwam voor de rechtbank en de ezel werd veroordeeld tot een dag gevangenisstraf. Ook de eigenaar van de ezel moest eraan geloven; hij kreeg een boete van 6 euro.

Andere aanhoudingen van dieren
Er worden wel vaker dieren gearresteerd. Eerder al moest een Amerikaanse ezel voor de rechtbank verschijnen, omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte. Deze ezel mocht zich echter nog verdedigen via zijn baas.
Begin deze maand heeft de politie in Congo een kudde van twaalf geiten in de cel gegooid omdat ze illegaal verhandeld waren en in juli werden in Iran veertien eekhoorns gearresteerd omdat ze verdacht werden van spionage. Ze zouden afluisterapparatuur met zich meedragen.

Foto: donkey door johanneke.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...