Zweden Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Zweeds boomhotel nu geopend

Gepubliceerd: 17 jul 2010
0

In editie 19 berichtte Columbus Magazine al over het bijzondere boomhotel in Zweden, dat dit jaar geopend zou worden. Vandaag is het dan eindelijk zover; een nachtje midden in de natuur kan werkelijkheid worden.

Het hotel gelegen in het hoge noorden van Zweden ligt midden in de bossen dichtbij het plaatsje Harads. De architecten hebben ervoor gekozen om alle gebruikte materialen uit de omgeving te halen.

Oogverblindend uitzicht

Er zijn zes verschillende boomhutten die elk via een touwbrug kunnen worden betreden. Elke hotelkamer heeft een ander thema. Zo is er keuze uit 'de vogelnestkamer' of 'de ufo-kamer'. Ook is er een kamer beschikbaar met sauna. Als dat niet genieten wordt!

De kosten?

Dus als je het wel ziet zitten om een nachtje hoog in de bomen tussen de vogels te overnachten, reserveer dan een van de zes verschillende hotelkamer. Boeken kan het gehele jaar, zelfs in de koude Zweedse winter. De prijs voor deze speciale hotelovernachting? Zo’n € 370.Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zweden artikelen
Reisnieuws
De meest en minst corrupte landen van de wereld zijn…

27 feb 2017, Waar loop je als reiziger het meeste risico om een corrupte politieman tegen het lijf te lopen? Of het risico om afgeperst te worden? En waar komen dit soort praktijken juist het minst voor? Dit zijn volgens de index van anti-corruptie-agentschap ...

0
Reisnieuws
In een van deze 10 unieke ijshotels kun jij slapen

26 dec 2016, Cool, slapen in een ijshotel! De redactie van Columbus tipt er tien, van Slovenië tot Canada. Lopen de rillingen al over je rug?

0
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Dit zijn de 10 vrolijkste landen ter wereld

21 okt 2016, Ben je op zoek naar een mooie reisbestemming met vrolijke inwoners? Het 2016 World Happiness Report van de Verenigde Naties helpt je een handje. Zij maken jaarlijks een lijst van de landen met de meest gelukkige inwoners en ja daar staat Nederland...

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.