Moskou

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Tips voor Kremlin bezoek

Moskou,
Rusland


Het Kremlin is een driehoek gevormde vesting met 3 ingangen/torens waarvan de ingang bij de manage toegankelijk is. Binnen vindt je vele kathedralen, kerken, paleizen en prachtige regeringsgebouwen. In de kathedralen werden de tsaren gekroond, getrouw dan wel begraven. Echter van de eerste dynastie: de Ruriken tot 1613, de Romanovs die hierna aan de macht waren, liggen in Sint Petersbrug begraven.
Als je bij de ingang komt vanaf de manage, dan kan je voor de rij met mensen, bij een kiosk, een kaartje kopen. Koop wel gelijk de uitgebreidste, dan mag je binnen ook vele gebouwen bezoeken. Heb je echter het goedkoopste en besluit je alsnog een ergens naar binnen te willen, dan is dat niet meer mogelijk.
Let ook even op dat je je rugzak of grote tas niet mag meenemen, maar beneden de trap is een inname punt waar men tegen een kleine vergoeding je tas bewaart. Je ontvangt een ontvangstbewijs en dit is safe. Je mag je camera etc. wel meenemen, overal mag je fotograferen, maar binnen meestal niet. Dit staat aangegeven bij binnenkomst van de gebouwen.


Hier nog enige achtergrond info met foto’s
[url="http://www.middeneuropa.nl/Subdirectories/Kremlin.htm" target="_blank"]http://www.middeneuropa.nl/Subdirectories/Kremlin.htm[/url]