Polen Artikelen & Blogs

Reisnieuws
De leukste industriële hotspots van Europa (deel 2)

11 sep 2016, Waar vroeger schoorstenen rookten en producten van de lopende band rolden, bouwen nu muzikanten feestjes en koken Michelin-chefs de sterren van de hemel. Industrieel erfgoed dat nieuw leven is ingeblazen als culturele hotspot is een must tijdens j...

0
Reisnieuws
Deze 5 magische plekken bestaan echt

19 apr 2016, Sommige plekken zijn zo adembenemend mooi dat ze uit een sprookjesboek lijken te komen. Andere plekken zijn zo prachtig dat ze zelfs sprookjes inspireerden. Of het nou gaat om een kasteel op een rots of een groene vallei die zijn weerga niet kent....

0
Community
En de winnaar van het weekend naar het Poolse Wroclaw is geworden ...

06 apr 2016, Jullie hebben je geduld lang moeten bewaren. Eindelijk hebben we een winnaar die een compleet verzorgd weekendje naar Pools Wroclaw t.w.v. € 850 wint!

2
Reisnieuws
Poznan - Het grootste stadsgeheim van Polen

28 dec 2015, Heb je Warschau en Krakau al gezien en wil je een ander Pools stadsgeheim ontdekken? We tippen Poznan, een historische stad met een zinderend uitgaansleven. Online Columbus Communitylid Janna van Eekelen ging je, als winnaar van onze Poznan-lezers...

0
Reisnieuws
4x Europa actief anders - Polen, Spanje, Kanaaleilanden en Malta

23 dec 2015, Bieszczady, in het uiterste zuidoosten van Polen, is een van de beste regio’s om dieren te zien die elders in Europa allang zijn uitgestorven. Je spoort ze te paard op, met rancher Rysiek aan je zijde.

0
Reisnieuws
Warschau - Door de ogen van de locals

23 dec 2015, Toegegeven, Warschau is op het eerste gezicht niet moeders mooiste. Maar kijk voorbij de betonnen kantoorgedrochten en woonkazernes uit het communistische tijdperk, en je stuit op een van de spannendste (en zowaar gezelligste) culturele hotspots v...

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1
Reisnieuws
Te koop: je eigen privé-eiland

08 okt 2015, Je eigen privé eiland, dat klinkt toch als de ultieme droom? Het zal je verbazen, maar jaarlijks komen er duizenden eilanden beschikbaar op de markt. En daar hoef je niet eens miljardair voor te zijn!

0
Reisnieuws
Polen - In de bergen van de bruine beer

03 mei 2013, De beste tips voor een onvergetelijke reis door de Poolse Karpaten, waar je op veel plekken vrijwel de garantie hebt geen mens tegen te komen. Maar wel de bruine beer.

0
Reisnieuws
Door: Frijke Broos
Schindler fabriek wordt museum

02 jul 2010, Sinds het uitkomen van de film Schindler's List is de in Krakau gelegen fabriek van Oscar Schindler al door vele toeristen bezocht. Maar pas sinds juni 2010 doet een deel van zijn Deutsche Emaillewaren Fabrik officieel dienst als oorlogsmuseum.

0