Vienna Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Wenen, Oostenrijk

Gepubliceerd: 18 jun 2012
0

Mozart, Sissi, Strudel en Sachtertorte: de Oostenrijkse hoofdstad verdrinkt in de clichés. Maar kijk onder het pompeuze oppervlak en je ontdekt een van de hipste Europese metropolen, waar je jezelf heerlijk in de culturele en culinaire watten kunt laten leggen. Vier locals geven tips voor de ultieme verwenweek.

Columbus Travel
Columbus TravelLaat je eens lekker verwennen

‘Om aan de drukte van de stad te ontsnappen, ga ik ’s zomers naar de tuinen van kasteel Grafenegg voor een openluchtconcert in het futuristische wolkenturm-paviljoen 1 . Maar ook ’s winters zijn er concerten, in het gloednieuwe concertgebouw. Voor € 12 kun je vanuit het centrum met de bus heen en weer.’ (...)

Lees het volledige artikel in Columbus Magazine Editie 31

Klik om te kijken of de papieren editie of de digitale editie nog beschikbaar is. 

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Oostenrijk artikelen
Promotie
Terug naar de natuur in Oostenrijk

01 mrt 2016, We worden geleid door onze agenda en de digitale wereld is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar zo verliezen we wel iets heel waardevols: momenten die echt alleen van onszelf zijn. Pas als je die momenten weer terugvindt, realiseer je je wa...

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1
Reportage
De mooiste wandeltocht van Oostenrijk

18 dec 2015, In Oostenrijk vereren ze hem als een koning. Wie het rijk van de Großglockner betreedt, staat op heilige grond. En wie even iets verder loopt dan de massa, heeft er het rijk alleen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.