Oostenrijk Artikelen & Blogs

Promotie
Terug naar de natuur in Oostenrijk

01 mrt 2016, We worden geleid door onze agenda en de digitale wereld is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar zo verliezen we wel iets heel waardevols: momenten die echt alleen van onszelf zijn. Pas als je die momenten weer terugvindt, realiseer je je wa...

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1
Reportage
De mooiste wandeltocht van Oostenrijk

18 dec 2015, In Oostenrijk vereren ze hem als een koning. Wie het rijk van de Großglockner betreedt, staat op heilige grond. En wie even iets verder loopt dan de massa, heeft er het rijk alleen.

0
Reisnieuws
Grappig: Als landen slogans zouden hebben

27 nov 2015, Elk land roept bepaalde gevoelens op. Maar wat als we alle vooroordelen zouden omzetten in slogans? Hier zijn een aantal grappige slogans die we online hebben gevonden. Vind jij ze kloppen of weet jij nog betere?

0
Promotie
Winterspanning en -ontspanning, in één dal

19 okt 2015, Van hoogteduivel tot figurant in Sölden, van pisteheld tot museumbezoeker in Obergurgl-Hochgurgl en van actieve ouder tot levensgenieter in Hochoetz-Kühtai. Het winterseizoen staat op losbarsten in het Oostenrijkse Ötztal, een vallei van uiters...

1
Reportage
Op het dak van Oostenrijk

08 sep 2015, Midden in de Oostenrijkse Alpen ligt Europa’s best bewaarde berggeheim: de Hohe Tauern (‘Hoge Passen’). Het nationaal park geniet de hoogst mogelijke beschermingsstatus. Elke wandeltocht wordt er daarom een avontuur.

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Dit zijn de 10 duurste vakanties ter wereld

24 aug 2015, In Nederland hebben we nauwelijks reden tot klagen. Maar met een vette reischeque weten we altijd wel raad. Voor mensen die simpelweg níét weten wat ze met hun eclatante reisbudget aan moeten zijn er deze exorbitante vakanties.

2
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
De 10 beste stadsstranden van Europa

11 aug 2015, Twijfel je tussen een stedentrip en strandvakantie? Dat hoeft niet, want ze zijn heel goed te combineren. Zo kun je voor deze 10 Europese hoofdsteden zowel je stevige schoenen als teenslippers inpakken!

0
Promotie
Volop genieten in Karinthië, Oostenrijk

17 jul 2015, In Karinthië, Oostenrijks zuidelijkste deelstaat, zijn de weiden en bomen groener, de meren warmer en de mensen altijd vriendelijk gestemd. Bovendien zorgt de zuidelijke ligging voor een klimaat met ongewoon veel zonuren. In deze special worden v...

0
Reisnieuws
Wenen, Oostenrijk

18 jun 2012, Mozart, Sissi, Strudel en Sachtertorte: de Oostenrijkse hoofdstad verdrinkt in de clichés. Maar kijk onder het pompeuze oppervlak en je ontdekt een van de hipste Europese metropolen, waar je jezelf heerlijk in de culturele en culinaire watten kun...

0