Oostenrijk Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Iglodorp opent haar deuren

Gepubliceerd: 03 dec 2009
0

Eind december opent Alpeniglu, een nieuw iglodorp in het Oostenrijkse Hochbrixen, haar deuren. Alle zeventien iglo's zijn dan gereed voor gasten.

Het dorp is volledig opgebouwd uit sneeuw en ijs. Het herbergt onder meer een hotel, restaurant, VIP suites en een ijsbar.

Dorp

Het dorp ligt hoog in de bergen en vlakbij een skilift en is dus ook voor niet-skiërs gemakkelijk te bereiken. Van de zeventien iglo's zijn veertien ingericht als hotelkamer voor twee personen. Warme slaapzakken, comfortabele matrassen en rendierhuiden moeten de gasten warm houden.

Hotel

Het hotel verwelkomt ook gasten die niet willen overnachten, maar voor een fondue aan een ijstafel of een drankje aan de bar zijn gekomen. Voor bijzondere gelegenheden zoals huwelijken wordt er zelfs een mooie ijskerk verhuurd.

Overnachting

Overnachten in Alpeniglu is mogelijk vanaf € 185 per persoon in een tweepersoonsiglo. Dit is inclusief het vervoer met de gondelbaan, fondue, een workshop ijssculpturen, een fakkelwandeling en een ontbijt.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Oostenrijk artikelen
Promotie
Terug naar de natuur in Oostenrijk

01 mrt 2016, We worden geleid door onze agenda en de digitale wereld is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar zo verliezen we wel iets heel waardevols: momenten die echt alleen van onszelf zijn. Pas als je die momenten weer terugvindt, realiseer je je wa...

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1
Reportage
De mooiste wandeltocht van Oostenrijk

18 dec 2015, In Oostenrijk vereren ze hem als een koning. Wie het rijk van de Großglockner betreedt, staat op heilige grond. En wie even iets verder loopt dan de massa, heeft er het rijk alleen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.