Oekraïne Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ontdek Oekraïne als vakantieland

Gepubliceerd: 25 mrt 2009
0

Als je op zoek bent naar een land waar de paden nog niet voor je gebaand zijn, hoef je niet altijd naar de andere kant van de wereld te vliegen. Ook in Europa zijn er prachtige, maar relatief onbekende vakantiebestemmingen te vinden.

Om die reden organiseert de Oekraïense ambassade in Den Haag samen met het Platform Nederland - Oekraïne een informatieve dag op 4 april in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

Leren over Oekraïne
Gedurende de dag leren bezoekers meer over de culturele achtergrond van het land, wat op minder dan drie uur vliegen van Amsterdam ligt. Natuurlijk komen de Krim, de Karpaten, hoofdstad Kiev en de havenstad Odessa aan bod, maar ook minder bekende en misschien soms verrassende aspecten van het land zullen de revue passeren. Daarnaast zullen een aantal bekende Nederlanders die bekend zijn met Oekraïne, zoals actrice Victoria Koblenko, acteur en auteur Dolf de Vries en presentator Derk Bolt acte de présence geven. Toegang is gratis.

Meer informatie op www.oekraine.org

Foto door Pechizhak.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Oekraïne artikelen
Reportage
5 goedkope vakantielanden die onterecht worden overgeslagen

11 mei 2016, De stempel 'onveilig' is door een reisbestemming al snel verdiend. Toch is dat niet altijd terecht. Er zijn talloze landen te vinden waar veel mensen nu wegblijven, maar waar de avontuurlijke reiziger goedkoop de reis van zijn leven kan maken. Onz...

0
Reisnieuws
Door: Kas Nortier
De 8 meest bizarre toeristische attracties ter wereld

26 apr 2016, Heb jij nu ieder kasteeltje of museum wel een beetje gezien en ben je op zoek naar iets interessants? Check dan vooral even de volgende toeristische attracties. Betreden op eigen risico, want sommige zijn niet voor bangeriken.

0
Voordeel
Door: Emily Gohres
De 50 beste voordeeltips van 2015

21 dec 2015, We hebben het afgelopen jaar veel artikelen geschreven over hoe je zo voordelig mogelijk kunt reizen. Nu het einde van het jaar in zicht is, brengen we je een overzicht van al onze super handige voordeeltips uit 2015. Doe er je voordeel mee in 2016.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.