Zeeland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Zeeland image

Bijna weg

Zeeland
Nederland
Martinatsea

Bijna weg

Dag lezer,

Ik sta op het punt te vertrekken! Komende dinsdag vlieg ik naar Melbourne in Australië, waar ik aan boord stap van de Clipper Stad Amsterdam. Dit zeilschip vaart Darwin achterna, ik ga mijn droom achterna. Varen op een tallship.

Voor mijn maritieme opleiding aan de zeevaartschool in Vlissingen vaar ik komende 6 maanden mee als stagiar. Deels als leerlingstuurman, deels als leerling machinist. Het schip brengt me langs Australië, Mauritius, Kaap Stad, St. Helena, Georgetown, Frankrijk, Spanje, Portugal, Vereningd Koninkrijk, Noorwegen tot terug in Nederland. Plaatsen waarover ik jullie graag wil berichten en misschien wel ronduit jaloers kan maken!
Wat mij precies staat te wachten aan boord weet ik nog niet, hoeveel ik kan en ga posten op dit blog weet ik ook nog niet. Het enige wat ik zeker weet, "ik heb er zin in"!

Kijk elke zondag avond om 21.10 naar ned. 2 of woensdag avond om 20.40 naar Canvas voor de afleveringen over Darwins reis. Of op internet: beagle.vpro.nl en stadamsterdam.nl voor meer kijk in het leven aan boord.
Tot slot natuurlijk op dit blog voor mijn eigen foto's, filmpjes en belevingen buiten de gebaande paden!

Martin Verweij