Gelderland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Paradijselijke Kunst B&B vlak bij Deventer

Gelderland,
Nederland


De deur wordt open gedaan door iemand die in de verste verte niet lijkt op een Hermine. Toch is Maarten Goossens eigenaar en bewoner van dit ruim 100 jaar oude pand aan een boslaan in Joppe. Als gastvrijheid een naam zou hebben, dan luidde die vast en zeker Maarten. Of als kunst een naam zou hebben, of design, of luxe, of een ontbijt, of, en, zo, voort.

Huize Hermine ligt vlak bij Deventer, Gorssel (met het spectaculaire nieuwe MORE Museum) en wordt omhelst door bloemen, bossen en bijen. Maarten heeft 1 gastenverblijf en dat is prachtig. Slaapkamer met openslaande deuren naar de eindeloze tuin. Strakke en ruime badkamer, lounge en een half open serre met houtkachel voor lange zomeravonden en koude winternachten.

Kers op de taart is de kunst. De B&B is namelijk meer dan slapen, chillen in de tuin, lezen, vuurtje stoken en heerlijk ontbijten: het is ook een galerie inclusief privé-rondleiding door de gastheer en de mogelijkheid alles te kopen dat los zit of vast staat behalve dan het huis zelf en de kat, maar die gaat vooral zijn eigen gang....

Huize Hermine: http://www.huizehermine.nl