Nederland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ondanks terreur op vakantie

Gepubliceerd: 14 jul 2007
0

Nederlanders raken zo langzamerhand gewend aan terreurdreiging en laten hun vakantie hier nauwelijks door beïnvloeden.

Een mislukte aanslag op het vliegveld van Glasgow of terreurdreiging in Spanje, Marokko en Indonesië: Nederlanders zijn niet erg onder de indruk. Dit blijkt uit een peiling van travel.blog.nl.
85 procent van de ondervraagden gaf aan de vakantieplannen vanwege de dreiging niet aan te passen. Volgens een groot deel van hen ‘kan er overal wel iets gebeuren’. Iets meer dan 10 procent blijft door de ontwikkelingen in eigen land.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nederland artikelen
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1
Interview
Alexander Brouwer: 'In de Alpen is beachvolleybal een heel grote sport!'

29 jan 2017, Beachvolleyballer Alexander Brouwer en teamgenoot Robert Meeuwsen sleepten brons in de wacht op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het kan erger, beachvolleyballen op de Copacabana. Maar er zijn meer unieke en onverwachte 'stranden' om te vol...

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.