Hotelovernachtingen voor €1! image
Sabrina

Hotelovernachtingen voor €1!

Hotelketen Inntel Hotels van Golden Tulip gaat voortaan verder als onafhankelijke keten. Dit viert de hotelgroep met een bijzondere actie. Ze geven namelijk 700 overnachtingen inclusief ontbijt weg voor slechts €1.

Op 1 april openen de eerste vier onafhankelijke Inntel Hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Zutphen. De verrassende actie is opgezet om de nieuwe slogan 'You’ll be surprised' van het hotel te laten testen door de gasten. Dus de hamvraag is of jij je kunt laten verrassen!

Hoe doe je mee?

Zorg dat je op 1 april op tijd op de stoep van één van de hierboven genoemde hotels staat. Er worden vanaf 13.00 uur honderd vouchers weggeven en alleen daarmee kun je van de actie gebruik maken. Niet in de gelegenheid om op één van deze locaties te zijn? Luister dan naar het ochtendradioprogramma Evers Staat Op van Radio 538. Ook hier maak je kans op een van de goedkope hotelnachten.

Bijzonder

De directie van de hotels is niet bang dat de drukte hen te groot wordt op deze feestelijke openingsdag. Algemeen directeur Karin Geurts zegt in de Telegraaf op alles voorbereid te zijn: ‘We kunnen nu eindelijk laten zien dat we ambitieus, inventief en bijzonder zijn.’


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.