NK koffer inpakken image
Happynessie

NK koffer inpakken

Ben jij overtuigd van jouw snelle inpakkunsten? Dan is er dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen Koffer Inpakken.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd voor mensen die voor eens en altijd van het gezeur van hun partners af willen zijn als het gaat om het pakken voor de vakantie. Koppels krijgen de kans te bewijzen dat ze goed kunnen samenwerken.

Beoordeling
Als serieuze wedstrijd worden alle aspecten van het inpakken grondig bestudeerd door de jury. Hoe staat het met het gewicht? Zitten alle items in de koffer, die essentieel zijn op reis? Is de inhoud op een logische manier ingepakt? Komen de kleren zonder kreukels aan op de bestemming?

You are the winnar!
De deelnemers strijden om verschillende prijzen, zoals een Carlton trolleyset en een Pioneer navigatie systeem. Een feest wordt het sowieso: het programma wordt namelijk aan elkaar gepraat door niemand minder dan de doldwaze rapper Def Rhymz, onder andere bekend van de hit 'Schudden met de billen'.

Geef je op
Denk jij beter te zijn dan jouw partner en durf je de uitdaging aan? Geef je dan nu op! Wil je niet deelnemen aan dit event maar ben je nieuwsgieren naar de inpak kwaliteiten van de deelnemers? Kom dan 20 juni van 2 tot 5 uur langs bij de Reisgoed Store in Hilversum.