Rome Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Privétour Sixtijnse Kapel

Gepubliceerd: 06 apr 2010
0

Binnen enkele seconden sta je in de Sixtijnse Kapel, alle wachtrijen en andere zalen van het Vaticaans Museum overslaand. In de Sixtijnse Kapel, bekend van het meesterwerk van Michelangelo, is verder helemaal niemand. Je hebt alle tijd van de wereld om elk detail te bekijken en komt dichterbij dan ooit.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet met de nieuwe virtuele tour van het Vaticaans Museum. Toegegeven, het is niet helemaal hetzelfde als lijfelijk in Rome zijn, maar door het standpunt lijkt het er wel erg op. En daarbij: je kunt zo vaak terug naar binnen als je wilt en van duwende Japanners heb je geen last, net zo min als van een stijve nek. Pas wel op dat je niet misselijk wordt, want je hebt al snel de neiging tot ronddraaien tussen alle indrukwekkende fresco's.

Ga meteen zelf op virtuele tour.Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Italië artikelen
Reportage
Geheim Rome voor romantici

19 sep 2015, Je wilt je lief verrassen met een relaxed, romantisch tripje naar Rome én veel zien? Met de volgende tips krijg je alles wat je hartje begeert!

0
Reisnieuws
7 gratis dingen te doen in Rome

20 jun 2013, Je eerste gedachte bij Rome zal niks te maken hebben met budgetreizen, maar je kunt toch echt veel gratis dingen doen in Rome. Zoek hierbij nog een goedkope verblijfplaats en je hebt een budgetreis! De stad is eigenlijk een openluchtmuseum op zich...

1
Reisnieuws
Geen panini meer in Rome!

09 okt 2012, Vanaf 1 januari 2013 gaat de politie van Rome boetes uitdelen aan bezoekers en inwoners, die in het oude stadscentrum eten nuttigen op de stoepjes en binnenpleinen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.