Ierland Artikelen & Blogs

Foto-album
Prachtig: de plek waar water en rotsen elkaar ontmoeten

01 nov 2016, Het dramatische uitzicht van scherpe rotsen en hoge kliffen waar de golven tegen aan breken, verveelt nooit. Columbus heeft een aantal prachtige plekken voor je uitgezocht waar dit machtige natuurgeweld plaatsvindt.

1
Reisnieuws
Dublin: 3 favoriete kroegentochten

06 okt 2016, De weg naar het hart gaat door de maag. Dat geldt dubbel en dwars in Dublin, waar je de befaamde Ierse gezelligheid en gastvrijheid in ontelbare pubs vindt. Dankzij de bescheiden grootte van het centrum kun je van bar naar bar hoppen en onderweg o...

0
Reisnieuws
Doen: de allermooiste hikes ter wereld

26 jul 2016, Hiken is iets wat wij reizigers graag doen. Al wandelend de mooiste natuur en omgeving verkennen, kom je dicht bij de ware aard van het land. Columbus Travel laat je de allermooiste hikes ter wereld zien. Trek die wandelschoenen maar vast aan!

2
Reisnieuws
Op naar het avontuur. De 6 wildste plekken van Europa

24 jun 2016, Er is zoveel meer in Europa te ontdekken dan drukke steden en culturele highlights. Europa is namelijk rijk aan fantastisch ruige bergen, woeste heidevelden en bossen en adembenemende meren. En ja, ook kent Europa een aantal wildlife parken van we...

0
Reisnieuws
Deze festivals zijn een reis meer dan waard

29 apr 2016, De volgende vijf festivals bewijzen dat je geen dure muzikanten nodig hebt voor een mooi feest. Met kunst en cultuur in overvloed zijn ze een genot voor elke reiziger. En ook nog eens gratis te bezoeken.

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
10 adembenemende kliffen

29 feb 2016, Op weinig andere plekken komt de geografie van onze aarde zo sterk tot uiting als bij steile kliffen in zee. We gingen op zoek naar de tien mooiste parels ter wereld. Vijf uitgezocht door Columbus Travel en vijf door onze Reisreporters.

0
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
Pas op: de 15 gevaarlijkste toeristenattracties in de wereld

16 jan 2016, Voor avontuurlijke toeristen zijn er heel wat plekken op aarde waar er spectaculaire en spannende activiteiten te doen zijn. Denk aan raften, bungeejumpen of mountainbiken langs steile hellingen. Bij de volgende bestemmingen zal het voor de meeste...

2
Interview
Door: Emily Gohres
De reisfavorieten van Nomad & Villager

18 nov 2015, Als oud-leden van onze online community maken fotografe Nicole Franken en journaliste Anneke de Bundel, alias Nomad & Villager, sinds 2010 samen reisreportages. Hun meest bijzondere ervaringen zijn onlangs gebundeld in het reis- en fotoboek Ov...

0
Reisnieuws
Ryanair vliegt nu ook vanaf Schiphol

27 okt 2015, Dinsdag 27 oktober landde het eerste Ryanair toestel op Schiphol. De Ierse luchtvaartmaatschappij, die bekend staat om zijn goedkope Europese vluchten, werd met een oude traditie welkom geheten.

0
Reportage
Top 5 Ierse surprises

06 okt 2015, Wil je in Ierland de horden naar hun roots zoekende Amerikanen vermijden, reis dan af naar het graafschap Donegal en het aangrenzende Noord-Ierland. Hier wachten je nog echte verrassingen.

0