Maak kennis met Schotland image
Lkoedam

Maak kennis met Schotland

Schotland is een uniek land. Het heeft haar eigen cultuur, natuur en gastvrije mensen. Een land wat op je bucketlist moet staan. Om kennis te maken met Schotland is deze reis perfect. Je verblijft in het Winnock Hotel in Drymen, het perfecte uitgangspunt om hartje Schotland te ontdekken. Geniet van de indrukwekkende natuur van Loch Lomond & The Trossachs of ga naar Glasgow om de Schotse cultuur te proeven. Al het moois van Schotland in een 5- of 7-daagse reis!



Geniet van de Schotse natuur tijdens je autovakantie. (Foto: DFDS)



Deze autovakantie naar Schotland is een must voor iedere Schotland ‘beginner’, maar zeker ook voor de Schotlandfanaat. De reis begint aan boord van de cruiseferry van DFDS. Parkeer je auto aan boord en je zorgeloze overtocht gaat van start. Eet een hapje in een van onze restaurants, doe een drankje in één van de bars en waag eventueel nog een dansje op de dansvloer. Vervolgens overnacht je in je eigen comfortabele hut. De volgende ochtend kom je aan in Newcastle en kan je rondreis beginnen.



Het Winnock Hotel



De reis naar het Winnock is al een feestje. Je rijdt door prachtige landschappen en komt de mooiste Schotse plaatsjes en steden tegen. Tip: maak een korte stop in Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. In een middagje kun je genieten van deze prachtige stad.





Tip: voor een unieke ervaring rijd je richting Loch Katrine voor een tochtje over dit loch met het oudste stoombootje van Schotland: Sir Walter Scott.



Whiskyliefhebber? Er zijn meerdere distilleerderijen in de buurt waar je kunt leren over whisky. Een proeverij hoort daar natuurlijk bij.



 De volgende dag rijd je terug naar Newcastle voor een fijne overtocht terug naar huis.



Laat je inspireren door deze fantastische autovakantie!





Deze Special wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner: