Groot-Brittannië

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Farne eilanden - uitvalsbasis St. Cuthbert's House in Seahouses.

Groot-Brittannië


Wil je de Farne Eilanden in het noordoosten van England bezoeken dan is St Cuthbert's House een prachtige accommodatie om enkele nachten te verblijven. Dit guesthouse ligt aan de rand van het plaatsje Seahouses en vanuit de haven van dit plaatsje vertrekken alle boten naar de eilanden.

St. Cuthbert's Hous is een luxe guesthouse. Het staat bij tripadcisor niet voor niets op nr. 1. Vanuit het guesthouse is het een kwartier lopen naar de haven (ongeveer 1 mijl) en 2 minuten met de auto (bij de haven is het betaald parkeren). Het guesthouse is zeer rustig gelegen. Voor degenen die vertier om zich heen willen is dit minder geschikt en alleen kinderen boven 12 jaar zijn welkom.

Het guesthouse is in een verbouwd oud kerkje en is daar naar genoemd. Het pand is prachtig verbouwd. De kamers zijn hel goed en de centrale ruimte is prachtig. 's Morgens wordt er een geweldig ontbijt geserveerd. Voor overige maaltijden moet je elders zijn, maar binnen een straal van enkele kilometers is er volop keus van fish en chips tot heel veel beter/ duurder.

Naast dat de accommodatie mooien comfortabel is valt vooral de geweldige service op. Niets is te veel en de eigenaren Jeff en Jill regelen alles voor je. Tips, iets annuleren, iets bespreken, routes, enz.: ze nemen je alles uit handen als je dat wilt.

We hebben er 4 nachten verbleven en houdt je van rust en een mooie/ nette accommodatie dan is St. Cuthbert's House een aanrader.

Alle waar naar zijn geld wordt wel eens gezegd. Wij vonden het de kamerprijs van 105 engelse ponden zeker waard.

Overigens is een bezoekje aan Northumberland/ Seahouses/ de Farne Islands/ dit guesthouse ook aan te bevelen als je naar Schotland gaat of er vandaan komt.

e-mail: stay@stcuthbertshouse.com
website: www.stcuthbertshouse.com