Londen Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ryanair blundert op drukste dag

Gepubliceerd: 04 aug 2009
0

700 passagiers hebben hun vlucht gemist omdat Ryanair slechts elf balies opende voor 255 vluchten. Dat gebeurde op één van de drukste dagen van het jaar op het Britse Stansted. Het weekend daarvoor had de maatschappij nog 23 balies bemand.

De vertragingen zorgden voor bijzonder veel ergernis onder de passagiers, waardoor de politie zelfs moest tussenkomen. De gestrande passagiers, velen met kleine kinderen, moesten andere vluchten zoeken of hun vakantie annuleren. Sommigen brachten de nacht door in de terminal.

Nachtmerrie

'Het was een nachtmerrie', zegt één van de gestrande passagiers. De man haalt flink uit naar de luchtvaartmaatschappij. 'De politie staat hier met machinegeweren die dienen om ons te beschermen tegen terroristen. Maar nu staan ze de ticketverkopers van Ryanair te beschermen', aldus de gedupeerde. Ryanair deed volgens hem geen enkele mededeling over de situatie.

Excuses

De luchtvaartmaatschappij bood later excuses aan voor het incident. Het kleine aantal geopende balies wijt Ryanair aan een personeelstekort bij het afhandelingsbedrijf Swissport. Ook dat bedrijf excuseerde zich voor het fiasco.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Groot-Brittannië artikelen
Reisnieuws
Lees hier: antwoorden op de populairste reisvragen

08 mei 2017, Er zijn van die simpele reisvragen waar zelfs de meest doorgewinterde reiziger het antwoord schuldig op moet blijven. Belegde broodjes van thuis bijvoorbeeld, mogen die nu mee in het vliegtuig of niet? Skyscanner deed onderzoek naar de meest gegoo...

0
Reisnieuws
De leukste Europese steden en waar ze in uitblinken

13 apr 2017, Aan leuke citytripbestemmingen geen gebrek in Europa. Daarom deed reisplatform GoEuro onderzoek naar de sterkste punten per stad. Zo blinkt Berlijn uit in nachtleven en scoor je in Kiev de goedkoopste accommodatie. Benieuwd naar de overige resulta...

0
Reisnieuws
10x de mooiste skylines én de geheimste uitkijkpunten

05 apr 2017, Je hebt van die skylines die uit duizenden te herkennen zijn, zoals deze tien. De Columbus-redactie en Reisreporters wijzen je op de allermooiste en minst drukke uitkijkpunten.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.