Groot-Brittannië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Per tank door Londen

Gepubliceerd: 26 jul 2007
0

Voor de superstoere man (of vrouw) die warm wordt van de Hummer of soortgelijke rijdende reuzen: het is nu mogelijk een witte tank te huren in Londen.

Voor een ware patserdag in of rond Londen kun je voor een bedrag van tussen de twaalfhonderd en drieduizend euro een tank bij tanklimo huren. Deze wordt dan netjes bij je afgeleverd. Naast de kleuren wit en legergroen is de tank ook verkrijgbaar in felroze. De witte tank is nog niet volledig af: er komt nog een jacuzzi in. Verder is de tank al voorzien van neonverlichting, een dvd speler, getint glas en een champagnebar.
De tanklimo’s worden ook voor allerlei evenementen gebruikt zoals acties van Amnesty International, Gumball Rally 3000 of voor bruiloften.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Groot-Brittannië artikelen
Reisnieuws
Tegenvallers! 's Werelds saaiste toeristische trekpleisters

07 feb 2017, Je kent het wel. Je gaat voor het eerst naar een stad of land en stelt je héél veel voor van een bepaalde bezienswaardigheid. Ten onrechte, want in werkelijkheid stelt het niets voor. Dit zijn onze tegenvallers. Wat zijn de jouwe?

1
Foto-album
Buitenaards! Beroemde reisspots vanuit de ruimte

15 dec 2016, Als iemand kijk heeft op de wereld is het ruimtevaartorganisatie NASA wel, getuige deze prachtige, buitenaardse plaatjes. Sommige hebben wel wat weg van een abstract schilderij, vind je niet?

0
Reisnieuws
In beeld: Landen die je in één dag bezoekt

08 dec 2016, Sommige landen zijn zó klein dat je met een korte autorit zo het hele gebied door kan rijden. Ondanks de geringe oppervlakte zijn deze landen en staatjes nog steeds het bezoeken waard. De redactie zet voor jou tien ieniemienie plekjes op de kaart.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.