Met 30 vrienden naar Parijs image
Evavrieze

Met 30 vrienden naar Parijs

Als je deze kerst al een ticket met Thalys naar Parijs hebt geboekt, maak je kans op een mooi vervolg. De reis gaat nog sneller en je maakt kans om dertig vrienden mee te nemen!

Met de trein ben je eerder in Parijs dan met het vliegtuig en nu krijg je bijna een hele coupé cadeau. In iets meer dan drie uur arriveer je met dertig vrienden op Gare du Nord! Bovendien krijg je € 1000 zakgeld.

Voorwaarden

Als je uiterlijk 31 december van dit jaar een ticket boekt, zit je automatisch in de loting voor deze prijs. In de tweede week van januari wordt de loting verricht en zal de winnaar telefonisch of per e-mail op de hoogte worden gesteld. Maar, let op! Als je niet in staat bent om de telefoon op te nemen of je mail te checken, moet je binnen vier uur gereageerd hebben, anders gaat het hele feest niet door.

Eerste snelle rit vertraagd

Afgelopen weekend was de eerste rit van Amsterdam naar Parijs, waarbij in Nederland al de snelheid van 300 kilometer per uur werd gehaald. In 3.18 uur is de bestemming bereikt. Helaas vertrok de trein iets te laat door een trein die in de weg stond en kwam uiteindelijk een half uur te laat. ' Er zijn nog wat kinderziektes', zo verklaarde conductrice Els Blankenstijn de vertraging.

Binnen drie uur

De NS verwacht jaarlijks 1,7 miljoen reizigers en medio 2010 zal de rit tussen beide hoofdsteden in precies drie uur afgelegd moeten worden.


Foto door: dickneelen.reisreporter.nl


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.