Duitsland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Stapelbedden in economy-class

Gepubliceerd: 10 aug 2007
2

Luchtvaartmaatschappij Lufthansa overweegt om ook in economy class op lange afstandvluchten bedden aan te bieden in plaats van de oncomfortabele zetels. Als de stapelbedden er ook echt komen, gaat het om een primeur, aldus The Wall Street Journal.

Lufthansa start met een onderzoek om de interesse van passagiers te peilen. Er bestaan momenteel alleen bedden in de business class. Dat mensen in de economy class genoegen moeten nemen met licht verstelbare stoelen wijten andere maatschappijen aan het gebrek aan ruimte. Bedden introduceren betekent een veel kleiner aantal passagiers dat per vlucht vervoerd kan worden. Lufthansa denkt dit probleem op te kunnen lossen door stapelbedden van drie hoog te introduceren. Op die manier zouden evenveel passagiers vervoerd kunnen worden. Als het plan doorgaat, zal het benedendek van de nieuwe Airbus A380 met de stapelbedden gevuld worden. Bron: Travel.blog.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Duitsland artikelen
Reisnieuws
15 etiquetteblunders op reis en hoe je ze voorkomt

03 mei 2017, In sommige landen is slurpen de normaalste zaak van de wereld. Maar brood in je soep dopen ho maar! Het moge duidelijk zijn, etiquetteregels verschillen behoorlijk per land. Met deze traditionele tips ga je op tussen de locals. Al zien ze onze ove...

0
Reisnieuws
Is gas geven op de Duitse autobahn voorbij?

25 apr 2017, Wie lekker, gratis door Duitsland wil crossen, moet snel zijn. De overheid is namelijk van plan om tol te gaan heffen voor toeristen. Je moet dus gaan betalen om over het Duitse asfalt te scheuren.

0
Reisnieuws
De 10 grootste fooi-geef blunders in het buitenland

22 apr 2017, Is het nou 10%? Of helemaal niks? Fooi geven is in sommige landen volkomen normaal en in andere een extraatje. Zo geef je fooi in de populairste vakantielanden voor Nederlanders.

1

Reacties van bezoekers Reageer

Cin

Door: Cin • Geplaatst op

Lijkt me heerlijk! Het zou dan mijn favoriete maatschappij worden denk ik. Ik hoop dat ze dan wel vanaf Schiphol vertrekken.

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Heerlijk !!! Lijkt me heel goed plan. Ik heb al vaak gedacht tijdens een lange vlucht....kon ik maar even liggen slapen ! Want in zo'n krappe vliegtuigstoel kan ik niet echt slapen !

Ik ben voor !

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.