Adventskalender Air Berlin image
Koenthal

Adventskalender Air Berlin

Heb je dit jaar ook je schoen gezet, maar geen leuke verrassingen gekregen? Dan is dit een goede kans om alsnog verrast te worden.

Air Berlin heeft namelijk ook dit jaar weer een adventskalender op haar internetsite gezet. Van 1 tot en met 24 december 2009 wordt iedere dag een deurtje geopend met daarachter een leuke verrassing.

Speciale aanbiedingen

Van maandag tot en met vrijdag zijn er speciale aanbiedingen verborgen achter de vele deurtjes. In het weekend kunnen bezoekers van de site airberlin.com meedoen aan prijzenspelen en ze maken dan kans op vluchten in het routenetwerk van de luchtvaartmaatschappij.

Twee voor de prijs van één

Tijdens deze actie kan de bezoeker voor de bestemming van de dag twee tickets voor de prijs van één boeken. Het gaat hierbij om Europese metropolen zoals Berlijn en Londen, maar ook om populaire zonbestemmingen, waaronder Palma de Mallorca en Antalya. Mogelijke vertrekplaatsen zijn Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück.

Reisperiode

De adventskalender staat van 1 tot en met 24 december 2009 op de site van Air Berlin. De reisperiode verloopt vanaf januari 2010 en varieert per actiedag.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.