België Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Eerste Hollandse space-touroperator

Gepubliceerd: 06 dec 2007
0

Dat we in 2009 een ruimtereis vanuit Amerika kunnen maken, wisten we al. Nieuw is het bericht dat Hollanders vanaf nu alvast heel eenvoudig zo'n spacetrip kunnen boeken bij Virgin Galactic.

‘Ruimtetoerisme is een serieuze aangelegenheid. In de toekomst zullen mensen net zo eenvoudig de ruimte ingaan zoals ze nu het vliegtuig pakken’, Aldus Mario Ferreira, de officiële Nederlandse vertegenwoordiger van Virgin Galactic.

Het ruimteschip zal bestuurd worden door een piloot en kan acht passagiers vervoeren. De volledige vlucht duurt drie uur, waarvan zeven minuten gewichtloosheid. Een ruimteticket voor de reis genaamd ‘Your Galaxy' kost ongeveer 200.000 dollar (137.234 euro).

Vanaf nu kan je je ruimtereis al vanuit Nederland boeken, kijk hiervoor op Yourgalaxy. Voor de daadwerkelijke reis is nog even wat geduld nodig, dit is pas mogelijk vanaf 2009.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer België artikelen
Reisnieuws
De 10 grootste fooi-geef blunders in het buitenland

22 apr 2017, Is het nou 10%? Of helemaal niks? Fooi geven is in sommige landen volkomen normaal en in andere een extraatje. Zo geef je fooi in de populairste vakantielanden voor Nederlanders.

1
Reisnieuws
4x perfecte stedentrips voor in de meivakantie

14 apr 2017, Nog geen plannen voor de meivakantie en toe aan een uitje? Wij stelden een selectie samen van stedentrips die je waarschijnlijk niet zelf had bedacht.

0
Reisnieuws
City-tips! Eropuit met de bus voor onder de € 20

14 feb 2017, Binnen Europa is de bus een eenvoudig en goedkoop alternatief voor de trein en het vliegtuig. Voor minder dan € 20 brengt een comfortabele bus met wifi en airco je naar populaire steden zoals Gent, Bremen en Parijs. We lichten de leukste city-ti...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.