Reisnieuws

De nieuwste editie is uit. Koop 'm nu voor € 5,95

Gepubliceerd: 16 may 2017 0
Gebaande paden hoef je niet per se over te slaan. Zeker niet als je ze op de Columbus-manier ontdekt! In editie 65 lichten we er dertig uit, nemen we je mee op wandelsafari in Limpopo, laten we je het vergeten India zien en blijkt het Roemeense Timişoara erg verslavend. Dit en meer lees je in de nieuwe editie. Mis ‘m niet!



Gebaande paden ontdekken op de Columbus-manier? Lees het in editie 65 (Foto: © Columbus Travel)



30 gebaande paden op de Columbus-manier



Gebaande paden zijn vaak niet voor niets gebaand, want ze hebben stuk voor stuk iets bijzonders. Jammer dus dat je ze moet delen met grote hordes toeristen. Dit gaan ten kosten van je reisbeleving. Wat nu als wij je vertellen dat het ook anders kan? Dat je met ons Reizen 2.0-principe zelfs de meest gebaande paden op een unieke manier beleeft? In editie 65 lichten we dertig drukbezochte trekpleisters uit, maar dan net even anders. Op de Columbus-manier!





Eerst was je je hoofd niet zeker in Nagaland (Foto: Tom van der Leij © Columbus Travel)



Het vergeten India



Tot voor kort wilde je liever niet naar Nagaland gaan, omdat je je leven niet zeker zou zijn. De inheemse Naga’s stonden bekend als koppensnellers. Gelukkig behoort dat nu tot het verleden. Toch hangt er nog steeds een vorm van mysterie om ze heen. Het avontuur roept!





Safariwagens schrikken giraffes af, maar als je te voet nadert blijven ze staan! (Foto: Louise ten Have © Columbus Travel)



Wat je ook doet, niet rennen!



Lange wandelsafari’s zijn dé nieuwe trend. Hoofdredacteur Louise ten Have en Columbus uitgever Matthijs de Groot zetten het op het lopen in de prachtige Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo. Weer eens een andere manier wild te zien dan vanuit een safariwagen.





Cuid d'Arte betekent letterlijk kunstenaarsnest en is dé coolste club van de stad (Foto: Marije van de Vlekkert © Columbus Travel)



Tijd voor Timişoara



De Roemeense budgetbestemming Timişoara is als een tweedehands boek van een onbekende auteur op de rommelmarkt. Het kost slechts een paar euro, er is geen hond die het kent en je verwacht er niet te veel van. Maar als je hem openslaat lees je 'm in één keer uit en snak je naar meer.



Bestel editie 65 nu in onze webshop.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Vellah Bogle
In dit land kun je in 2024 het beste wonen (en nee, het is níét Nederland!)

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een gebrek aan medische voorzieningen kan er al snel voor zorgen dat een land geen goede plek is om naartoe te emigreren. Datavergelijkingssite Numbeo zo...

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een...

Test je kennis van Scandinavië en win 2 vliegtickets naar Fins Lapland!

Hoeveel weet jij van Noorwegen, Fins Lapland en Zweeds Lapland? Test je kennis met deze quiz in samenwerking met Buro Scanbrit, behaal de hoogste score en wie weet belonen we jou met twee vliegtickets naar Fins Lapland voor een geweldig Scandinavisch avontuur!

Hoeveel weet jij van Noorwegen, Fins Lapland en Zweeds Lapland? Test je kennis met deze quiz in samenwerking met Buro Scanbrit, behaal de hoogste scor...