Login Reporter
Meld je aan
Search Country

Zuid en Centraal Hoogland Vietnam reistips

Cafe on Thu Wheels, Hue

 | Gepost op: 23 aug 2009
  | Waardering

Als je een tour boekt in Hue, doe dit dan bij Cafe on Thu Wheels. Geen fratsen, maar gewoon doen wat je belooft wordt. Wij hebben zo een tour gedaan met een privé auto langs de pagodes en tempels in Hue. Onze gids wist precies op tijd bij tempels en pagodes aan te komen om de ceremonies van monniken bij te wonen, terwijl op dat moment alle busladingen al vertrokken zijn. Ook hebben we een tour gedaan langs de DMZ (Highway 1), ook hierbij werd gedaan wat ons beloofd werd. Er is niet bijster veel te zien, maar het geeft een goed beeld wat de effecten van de Vietnam oorlog geweest zijn. Ga ook eten bij het Cafe on Thu wheels, ze hebben simpel, maar goed eten en de loempia's zijn geweldig. Adres is te vinden in vrijwel alle reisgidsen (Trotter, Lonely Planet en Rough Guide).
P.S. Ze schijnen volgens de verhalen die op de muur geschreven zijn van het café en in de gastboeken staan ook erg goede motortours te hebben. Tegenover Binh Duong III hotel.
rleeuwerink |  Positie 4188 (43 p.) |  Lid sinds 12 apr 2009 |  Foto's: 60 |  Tips: 6 |  Blogs: 3 |  Fans: 0
Jouw waardering
 
 
 
 
Door: martn • Geplaatst op 04 nov 2009 22:00 uur
Inderdaad, achterop een scooter door de omgeving rijden is ook een aanrader!
Thu heeft ook een aardige bibliotheek waar je boeken kan ruilen.
Door: jeannette • Geplaatst op 23 aug 2009 13:22 uur
uitstekende tip, ik weet graag de goede adresjes.
          _______________________________________

Reisaanbiedingen Vietnam

OutSight Travel
 

Halong Bay boottocht

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Een prachtige ervaring; slapen op de boot tijdens een boottocht door de Halong Bay! Na aankomst in de badplaats Halong City, ga je aan boord voor een boottocht langs ontelbare eilanden en grotten.
Bekijk aanbieding
2 dagen Vanaf
€ 125

_______________________________________

Bergstammen bij Sapa

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Sapa is een klein dorp in de bergen, dat bij de Fransen populair was vanwege het koele klimaat en de werkelijk adembenemende uitzichten. In deze bijzondere leven traditionele bergvolkeren. Bekijk aanbieding
4 dagen Vanaf
€ 129

_______________________________________

'Karstbergen bij Ninh Binh'

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Maak kennis met de wonderlijke wereld van Ninh Binh dat twee uur rijden vanuit Hanoi ligt. Steile karstrotsen en groene rijstvelden wisselen elkaar af. 
Bekijk aanbieding
2 dagen Vanaf
€ 139

_______________________________________

Paradijselijk strand Phu Quoc

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Phu Quoc is een prachtig, tropisch eilandje voor de zuidkust van Vietnam. Deze reis is inclusief de retourvlucht vanuit Ho Chi Minh City. Bekijk aanbieding
4 dagen Vanaf
€ 259

_______________________________________

Bezoek aan Lak Lake

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Op ongeveer 3 uur rijden van Dalat en ook zo’n 3 uur rijden van Nha Trang ligt het prachtige Lak Lake, een mooi meer in een nog onontdekt stukje van de hooglanden in Vietnam.  
Bekijk aanbieding
3 dagen Vanaf
€ 281

_______________________________________

 

Vliegtickets

Boek hier je vliegticket. Abonnees krijgen korting. Word abonnee.