Zuid en Centraal Hoogland Vietnam foto's & tips

Cafe on Thu Wheels, Hue

Als je een tour boekt in Hue, doe dit dan bij Cafe on Thu Wheels. Geen fratsen, maar gewoon doen wat je belooft wordt. Wij hebben zo een tour gedaan met een privé auto langs de pagodes en tempels in Hue. Onze gids wist precies op tijd bij tempels en pagodes aan te komen om de ceremonies van monniken bij te wonen, terwijl op dat moment alle busladingen al vertrokken zijn. Ook hebben we een tour gedaan langs de DMZ (Highway 1), ook hierbij werd gedaan wat ons beloofd werd. Er is niet bijster veel te zien, maar het geeft een goed beeld wat de effecten van de Vietnam oorlog geweest zijn. Ga ook eten bij het Cafe on Thu wheels, ze hebben simpel, maar goed eten en de loempia's zijn geweldig. Adres is te vinden in vrijwel alle reisgidsen (Trotter, Lonely Planet en Rough Guide).
P.S. Ze schijnen volgens de verhalen die op de muur geschreven zijn van het café en in de gastboeken staan ook erg goede motortours te hebben. Tegenover Binh Duong III hotel.

Info over deze foto met tip

deel dit artikel met je vrienden:
Meer foto's & tips van deze gebruiker

En nog zo'n schatje die we in een klein straatje in Jaisalmer op de gevoelige plaat hebben gezet. Helaas moet op deze foto ook een voetje missen, die kleintj...

>>

Deze schattige broer en zus kwamen we tegen in een klein straatje, vlak bij ons hotel in Jaisalmer. Ze wilden maar al te graag geportretteerd worden.

>>

Deze fluitist met mooie gekleurde tulband en prachtige krulsnor wilde graag voor ons poseren in het fort van Jodhpur. En ook weer zonder hier een tip voor te...

>>

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Reacties bij foto met tip "Cafe on Thu Wheels, Hue"

martn

Door: martn • Geplaatst op

Inderdaad, achterop een scooter door de omgeving rijden is ook een aanrader!
Thu heeft ook een aardige bibliotheek waar je boeken kan ruilen.

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

uitstekende tip, ik weet graag de goede adresjes.