Vietnam

Thuis

mousta was hier op 2009-09-16 Gepost op: 2009-09-16 5 reacties.
Thuis

Ben thuis en voel mij moe en een beetje gedeprimeerd.
Na zo'n reis van 4 weken dwars door een uniek land, nog vol van emotie en uforie, thuiskomend in een grijs en fris ministaatje met de koffer op het binnenhof als groot nieuws, aaaaaaaaaaaaaaaaaaahggggggggggggrrrrrrrrr.
Morgen maar opnieuw beginnen met sparen voor een ander avontuur.
Mocht er nog iemand zijn die medelijden met mij heeft en mij wil sponseren, omdat je zelf niet weg kunt, hou je niet in, met een paar honderd €. maak ik u gelukkig met mijn verhalen en foto's.
In de tussentijd heb ik nog honderden foto's die ik moet bekijken, misschien wat mooier moet maken, maar bij elke foto zal ik weg dromen naar dit mooie land, het land met maar een rode ster in de vlag, maar het moeten er vijf zijn, Vietnam.
Jullie allemaal bedankend voor de vriendelijke commentaren op mijn blogs en foto´s , het was hartverwarmend.
Wil je mij eventueel wat informatie vragen over Vietnam, geen probleem, wees zeker van antwoord.

MVG Gerard

PS Er volgen nog veel foto´s en een paar tips
0
5

Foto's bij dit blog

Mooi noordelijk Vietnam
Heel mooi Vietnam
Alle blogs van mousta
 

5 reactie(s) bij "Thuis"

 • profile image comment

  Hallo Gerard, 't Komt wel weer goed. Bosje Binnenhof heeft vast nog wel wat koopkracht voor je in petto in het volgende jaar. Behalve natuurijk als je werknemer, uitkeringstrekker, gepensioneerd,gehuwd, vrijgezel, gezond, jong, bejaard, ziek,uitgeput, zwak of misselijk bent.....dan zul je toch je steentje moeten bijdragen en de broekriem aanhalen! Kijk uit naar je verdere plaatjes.

  Door pkoelewijn • geplaatst op 2009-09-16 16:59:25
 • profile image comment

  Wat jij beschrijft hebben wij ook na iedere vakantie. Sterker nog.. dat gevoel steekt al de kop op als we boven Nederland vliegen en alle hokjes en kaveltjes weer zien, alles is in rechthoeken gedeeld en je ziet geen vrij stukje land. Als we nog minder geluk hebben zien we helemaal niks door de dikke bewolking heen :-( In Aziatische landen draait het om menselijk geluk en niet om geld... das het grote verschil denk ik! Gr. M&R

  Door Riennavaplus • geplaatst op 2009-09-16 16:55:31
 • profile image comment

  Wat is je banknummer? ik bulk namelijk in het geld ;-)

  Door jeannette • geplaatst op 2009-09-16 13:28:16
 • profile image comment

  Ah wat zielig haha nee joh ik ken het gevoel balen horen. Heb je nog leuke adresjes in noord Vietnam om te slapen wij gaan in december, verdere tips zijn ook welkom bij Gorke. Sterkte Gerrit het komt allemaal goed hoor. Groetjes, Margo

  Door gorke • geplaatst op 2009-09-16 11:53:34
 • profile image comment

  Welkom thuis. En ik kan me goed voorstellen hoe jullie je voelen. Je zou zo weer terug kunnen gaan ! Wat het weer betreft dat gaat de komende dagen zonniger worden [ zegt men ] en dan ziet het er al weer heel anders uit. Tja en wat die sponsering betreft , daar zit ik ook nog steeds op te wachten !!! Ben benieuwd naar de komende foto's. Ook daar kun je nog veel plezier aan beleven. Gr. Gert.

  Door ciske • geplaatst op 2009-09-16 08:58:12

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.