Noord Vietnam

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Into the Fields

Noord Vietnam,
Vietnam


In de omgeving van Ninh Binh waren we druk opzoek naar "het goede uitzicht". Onze eerste poging was mislukt. We liepen omhoog naar een redelijk toeristische tempel die tegen de bergwand was gebouwd. De tempel was half in een grot gebouwd en achter in de grot kon je verder omhoog klimmen. Dan kwam je bij de tweede laag van het tempelcomplex uit. Dan kon je nog verder omhoog naar een derde laag, en daarna stond op een merkwaardige manier aangegeven dat er een pad was dat nog verder naar boven ging.

Van een pad was niet echt te spreken, het waren gewoon vlijmscherpe rotsen, overal! Maargoed, we wilden uitzicht, dus we zijn door, en door, en door gaan klimmen. Uiteindelijk kwamen we met veel pijn en moeite bovenop de krijtrots berg uit. Dit was niet het uitzicht waar we voor kwamen... Na de situatie licht vervloekt te hebben konden we toch eigenlijk wel van dit uitzicht genieten. Aan alle kanten was het prachtig!

Op de foto zie je de weg waar we hebben gereden om er te komen, prachtig tussen de met rijst gevulde velden. En het goede uitzicht hebben we uiteindelijk ook gevonden!