Hanoi

Hanoi

janhermens was hier op 2008-09-30 Gepost op: 2008-10-22 0 reacties.
Vanmorgen om 10.30 uur zijn we in Hanoi aangekomen, waar we snel met alles klaar waren (douane enzo). Onze gids stond ons al op te wachten en dit keer hebben we niet zo'n Kees als verleden jaar, maar deze kletst je de oren van het lijf. Ook nu verstaan we weer maar de helft, dus zeggen we maar vaak "ja". Hij is wel heel vriendelijk en is net vader geworden van een tweeling!
We waren na aankomst ontzettend moe en mochten gelukkig tot 14.00 uur uitrusten alvorens het dagprogramma van start ging.
We hebben 2 tempels bezocht, Quan Thanh en de Temple of Literature en het Fine Art museum met veel oude kunst en schilderijen. De Temple of Literature was oorspronkelijk de 1e universiteit van het land en bestond al in de 11e eeuw! Het is de trots van de Viëtnamezen! Het was werkelijk een pracht complex.
Om 17.00 uur zijn we naar een waterpoppenspel geweest, echte Viëtnamese zang en muziek. Daarna zijn we in ons hotel gaan eten. Tot nu toe is alles perfekt geregeld, het weer helaas niet, het heeft bijna de hele dag geregend! De temperatuur blijft daarbij tóch hoog, maar wel goed te hebben.
Het Anise hotel is superdeluxe, zélfs voor onze begrippen. De mensen zijn erg vriendelijk en niet schooierig!
Morgenvroeg vertrekken we om 9.00 uur en gaan dan naar het oosten naar Halong Bay, 170 km., maar dat betekent hier gewoon 5 uurtjes rijden!
Voor iedereen lieve groetjes,
Jan en Christien
0
0
Alle blogs van janhermens
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.