Dubai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Fontein Burj al Arab

Dubai,
Verenigde Arabische Emiraten


Een kamer? nee die hebben ze niet, alleen suites in het 7 sterren hotel de Burj al Arab. en die suites gaan vanaf net geen € 1000 per nacht voor een deluxe one bedroom suite. Wil je echt uitpakken dan ga je voor de Royal two bedroom suite vanaf € 5800. Maar wat krijg je nou voor die goedkope optie? Nou uiteraard een persoonlijke butler die 24 uur per dag voor je klaar staat. een ontbijtje op bed of in een van de restaurants. een flesje rood, wit of fris, vers fruit en dadels, gratis wi-fi (echt? ja echt!) en gratis ongelimiteerd toegang tot het Wild Wadi Waterpark. Tegen een meerbetaling heb je ook een airport transfer in een Mercedes S-klasse of zelfs een Rolls Royce.
En ik, waar ik voor koos? Ik nam voor € 70 p. p. de high tea. daarvoor krijg je uiteraard thee, maar ook een cocktail, gebak, sandwiches en bonbons. Allemaal even heerlijk maar je krijgt vooral een geweldige belevenis. en daar had ik dat geld best voor over!

Op de foto de fontein in het Atrium op de eerste etage, met daaromheen poorten naar luxe boetiekjes en een van de restaurants.