Verenigde Arabische Emiraten Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Heb je nog vakantiegeld?

Gepubliceerd: 23 jul 2008
0

Laat je gewoon eens een hele week verwennen in het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Het kost wel wat maar je krijgt er veel voor terug...

Dit luxe weekarrangement kost je zo’n € 575.000,- Hier krijg je dan ook wel wat voor terug! Ten eerste worden jij en je reisgezel vanaf waar dan ook ter wereld naar het hotel in Abu Dhabi gevlogen. Natuurlijk zijn de tickets inbegrepen in de prijs en je vliegt ook nog eens eerste klas.

Je kamers
Bij het hotel aangekomen maak je kennis met je persoonlijke butler – die 24 uur per dag voor je beschikbaar is – en krijg je een rondleiding door je kamers die bij elkaar zo’n 680 vierkante meter in beslag nemen.

Activiteiten
Als je bent uitgekeken op je kamer en je anderhalf meter grote plasmascherm, ga je lekker diepzee vissen, golfen of duiken naar parels. Hier reis je natuurlijk naar toe met het privé-vliegtuig van het hotel.

Met BOB!
Eten en drinken kun je natuurlijk gratis in het hotel. Wil je even verderop champagne drinken? Dan pak je even de Maybach die voor je gereserveerd is. Natuurlijk is de bijgeleverde chauffeur de BOB.

Wil je alvast wat zien van de Verenigde Arabische Emiraten? Bekijk hier de reisreporter foto's.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Arabische Emiraten artikelen
Reisnieuws
Door: Noor Dekker
Nieuw: hotel met eigen regenwoud

19 okt 2016, Het is nog drie jaar wachten, maar dan opent Dubai een wel heel bijzonder vijfsterrenhotel. Het Rosemont Five Star Hotel beschikt namelijk naast de gewoonlijke slaapfaciliteiten over een kunstmatig strand en regenwoud.

0
Foto-album
Door: Kas Nortier
De vele futuristische gezichten van Dubai

15 apr 2016, Dubai, de parel van het Midden-Oosten. Deze ultra metropool is de afgelopen jaren flink in proportie toegenomen. Dat de ontelbare wolkenkrabbers als kool de grond uitschieten bewijst de volgende fotoreportage. Geniet mee van deze wonderlijke werel...

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
10 buitenaards mooie landschappen

25 jan 2016, Niet genoeg geld voor het reserveren van een stoeltje in een commercieel toestel naar Mars? Wees gerust. Als je weet waar je moet zoeken kom je ook op onze eigen planeet in aanraking met buitenaardse landschappen.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.