Heb je nog vakantiegeld? image
Matthijsdegroot

Heb je nog vakantiegeld?

Laat je gewoon eens een hele week verwennen in het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Het kost wel wat maar je krijgt er veel voor terug...

Dit luxe weekarrangement kost je zo’n € 575.000,- Hier krijg je dan ook wel wat voor terug! Ten eerste worden jij en je reisgezel vanaf waar dan ook ter wereld naar het hotel in Abu Dhabi gevlogen. Natuurlijk zijn de tickets inbegrepen in de prijs en je vliegt ook nog eens eerste klas.

Je kamers
Bij het hotel aangekomen maak je kennis met je persoonlijke butler – die 24 uur per dag voor je beschikbaar is – en krijg je een rondleiding door je kamers die bij elkaar zo’n 680 vierkante meter in beslag nemen.

Activiteiten
Als je bent uitgekeken op je kamer en je anderhalf meter grote plasmascherm, ga je lekker diepzee vissen, golfen of duiken naar parels. Hier reis je natuurlijk naar toe met het privé-vliegtuig van het hotel.

Met BOB!
Eten en drinken kun je natuurlijk gratis in het hotel. Wil je even verderop champagne drinken? Dan pak je even de Maybach die voor je gereserveerd is. Natuurlijk is de bijgeleverde chauffeur de BOB.

Wil je alvast wat zien van de Verenigde Arabische Emiraten? Bekijk hier de reisreporter foto's.