Tibet Artikelen & Blogs

Reisnieuws
Bizar. Deze 7 landen bestaan niet écht...

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1
Bizar
Door: Tom Aussems
De meest krankzinnige vliegvelden ter wereld

02 nov 2015, De meeste vliegvelden zijn niet veel meer dan verplichte haltes tussen jou en een aanlokkelijke eindbestemming. De meesten inderdaad...

0
Reportage
Dit is de meest afgelegen plek ter wereld

09 aug 2015, Je bent er zo’n drie weken onderweg om een aanzienlijke stad te bereiken en zelfs het laagste punt is nog vier kilometer hoog.

1
Reportage
Het onbekende Tibet: de Chinese provincie Sichuan

29 jul 2015, Columbus-reporter Lars Anderson bezocht de oostelijke uitlopers van het machtige Tibetaans Hoogland. In de bergen en zompige weilanden leven Tibetaanse monniken en nomaden die nog niet door het westerse toerisme zijn ontdekt. Een nieuw, onbekend T...

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Hemelse begrafenis Tibet

01 feb 2010, Hier in het westen vinden we het de normaalste zaak om onze dierbaren na overlijden in een kist te leggen en onder de grond te begraven. Dat is echter niet overal de gewoonte.

9
Reisnieuws
Door: Luc Bierman
Tibet dicht voor toeristen

23 sep 2009, Wie van plan was om binnenkort een tripje naar Tibet te maken, kan maar beter een alternatief reisplan bedenken. Tibet sluit de komende twee weken de deuren.

0
Reisnieuws
Meest afgelegen plek op aarde

26 apr 2009, De moeilijkst bereikbare plek op aarde ligt op de Tibetaanse hoogvlakte. Vanuit dit berggebied duurt het drie weken om naar de dichtstbijzijnde steden Lhasa of Korla te reizen. Het grootste gedeelte van die reis moet te voet worden afgelegd.

0
Reisnieuws
Tibet weer veilig

06 apr 2009, Reizen naar Tibet kan weer! China had het aantal bezoekers beperkt, maar sinds deze week legt het land je geen strobreed meer in de weg als je naar Tibet wilt afreizen.

0
Reisnieuws
Himalaya Filmfestival

09 feb 2009, Denk je bij de Himalaya-regio aan strijdende burgers of aan oude mannen die wijze levenslessen geven? Bezoek dan het Himalaya Filmfestival op 14 en 15 februari 2009 in Amstelveen en laat de unieke diversiteit van dit gebied je vooroordelen wegnemen.

0