Thailand

Het grote aftellen is begonnen.....

kidsontour was hier op 2008-10-08 Gepost op: 2008-10-08 0 reacties.
Dinsdag 7 oktober 2008. Nederland.

Nog precies drie weken en dan 'hangen we in de lucht'. Het grote aftellen is ook hier begonnen. Ook wij hebben een aftelkalender gemaakt in het weekend. We hebben heel crea-bea het strand van Thailand geknutseld, een bootje erbij gemaakt en 28 golfjes in de zee. De boot mag elke dag een golfje dichterbij varen totdat hij op het strand staat. Nog 21 golven te gaan!!!

Voor Marijn begint het nu ook steeds meer te leven. Hij begint vragen te stellen over waar we gaan wonen in Thailand en hoe we de auto meenemen. Heel grappig allemaal, out of the blue krijg je ineens een vraag over wat we daar gaan eten, of waar we gaan slapen. Lucas is er helemaal niet mee bezig. Hij gaat op vakantie, punt. En dan mag hij zijn nieuwe teva's aan.

Vrijdag hebben we allemaal onze vaccinaties gehad. We hadden de reisdokter bij ons thuis laten komen om te prikken. Dat leek me wel zo relaxed voor de jongens. En wat een dappere dodo's waren het! De arts kwam binnen en Marijn zat al klaar met z'n trui half uit, armpje bloot: hier mag je prikken hoor dokter!! Ikke eerst!! Toen Joris (dat was huilen) toen Lucas, papa, mama... Mama moest natuurlijk een extra prikje. Ik had over het hoofd gezien dat mijn DTP verlopen was. Rara wie heeft er drie dagen met een lamme arm gelopen? Juist ja.....

Verder hebben wij de accommodatie op Koh Chang geboekt voor de kerst. We zullen het laatste weekje gaan doorbrengen in het Siam Bay resort op Koh Chang. We arriveren daar de 20e en vertrekken de 27e. Marijn is 21 december jarig en we vinden het wel leuk om dat daar te vieren. Ook omdat we de vraag van familie en vrienden kregen of we al wisten waar we zaten, zodat ze een kaartje of cadeautje kunnen sturen. Lief he?

Gisteren is er iemand onze woning komen bezichtigen. Hij was op zoek naar woonruimte in Amersfoort tot eind van het jaar. Goh, da's toevallig, ik weet wel iets.... hahaha. Of het iets wordt horen we deze week. Voordeel is wel dat het huis blinkend schoon is. Dus die chloorwolk die boven Nederland dreef, die kwam bij ons vandaan

Ook gaat het goed met het Ernie project. Langzaam maar zeker druppelen de donaties en opdrachten binnen. Ik moet zeggen, er zitten een aantal uitdagende bij. 'Joris los lopend op het strand' bijvoorbeeld... meneer is 16 maanden maar weigert mama's handje los te laten bij het lopen. We zeggen dus al: hij wacht vast met lopen tot hij Thais zand onder zijn voeten voelt, dat is een stuk lekkerder dan het Nederlandse asfalt... Dus mochten jullie een leuke opdracht voor Ernie weten en de stichting Dutch Cambodia een warm hart toedragen: mail je opdrachten door!! Volgens mij had ik hier nog niet zoveel over gemeld, maar we hebben als doel gekozen de stichting Dutch Cambodia. We behouden wel het recht voor dat we het doel tijdens de reis mogen veranderen als daar aanleiding toe is. Stel dat we om een of andere reden Cambodja niet halen, of we komen onderweg een ander initiatief tegen waar ons hart sneller van gaat kloppen zullen we het geld verdelen (Uiteraard is een Thaise massage voor ondergetekende geen legitiem initiatief.)

Dus, nog drie weekjes... morgen ga ik proefpakken, kijken of we alles mee kunnen krijgen?!?!

Wordt vervolgd....

0
0
Alle blogs van kidsontour
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.