Bangkok

laatste avond in Bangkok..op naar Bhutan

bevanvarik was hier op 2008-10-09 Gepost op: 2008-10-09 0 reacties.
De eerste week is omgevlogen! Het hotel is werkelijk super! Aan alle details zijn gedacht; van elke dag vers fruit op de kamer, moodlights in de badkamer met muziek tot aan mini ijsjes- cocktails en je eigen prive ventilator aan het zwembad. De service is perfect en de mensen zijn echt oprecht vriendelijk. Dit is echt genieten, zelfs zo erg dat ik me niet kan concentreren op mijn boek als ik aan het zwembad lig! Zover het hotel.......Bangkok is een stad van tegengestelden; enerzijds is het lawaaierig en vervallen, anderzijds kan het ook zeer modern zijn. Als je goed zoekt vindt je zelfs een rustig plekje om even bij te komen en wat te eten. De bevolking is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, sterker nog je kunt hier onmogelijk chagerijnig zijn. Motto van de Thai: alles moet leuk zijn, elke moment van de dag tot aan je werk toe!. De engelse taal wordt niet door iedereen beheerst, maar wij kunnen tenslotte ook geen Thais! Handen en voetenwerk dus, wat de nodige hilariteit geeft.
Ons fietstochtje met Co was erg leuk. Je komt op plaatsen en steegjes waar je alleen niet snel naar toe zal gaan. De twee jonge gidsen hadden er enorm veel lol in en wij ook!
De drijvende markt is ook leuk om te zien, beetje toeristisch, maar je ziet nog wel wat terug van het " oude handel drijven op het water" en het leukste is om gewoon een uurtje naar alle activiteiten en lokale mensen op en om het water te bekijken.
Een andere " atractie" is de tuk-tuk! Tsjonge wat gaan die dingen hard zeg en goedkoop (mits je goed onderhandelt natuurlijk, want je blijft in hun ogen een rijke toerist).
En dan hebben we natuurlijk nog de kledingmakers..........Marcel heeft een aantal pakken besteld, waarvan er nu twee af zijn. Ik moet zeggen dat ze erg mooi zijn geworden. Ik was wat sceptisch in het begin, maar het lijkt op een goede deal......nu nog kijken of de andere twee ook goed zijn gelukt en of alles aan komt. Meenemen kon niet meer, want met onze winterkleding voor Bhutan zaten we al over ons limit voor bagage.
Nou, we gaan onze koffers weer inpakken, kort slapen want om 2.00 worden we weer opgehaald om aan ons volgend avontuur te beginnen....BHUTAN!
Groetjes allemaal en tot blogs......Bianca
0
0
Alle blogs van bevanvarik
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.