Andaman kust

Vermoeid maar dolgelukkig

yo-han was hier op 2008-06-13 Gepost op: 2008-11-11 1 reacties.
Na een hele dag reizen, lees bijna 24 uur, zijn we dan eindelijk op Koh Tao aangekomen. Dit kleine eiland staat bekend om zijn mooie natuur en uitstekend duikresort. We struikelde vanochtend dan ook over de hordes duikers alhier.

Voor dat we hier heen gingen zijn we eerst nog met de trein naar Lop Buri geweest. In deze stad leven twee groepen apen midden in de stad. De ene blijft redelijk op en rond een oude tempel zitten, maar de andere groep terroriseert het stadje. Grappig om te zien hoe apen aan de winkel zonneschermen slingeren en ze oversteken zonder te kijken of het ligt wel op groen staat. Na twee uur de trein gepakt naar Bangkok om vanaf daar met de nachttrein naar Chumphon te vertrekken. Daar weer de boot gepakt naar Koh Tao en daar zitten we dan.

We hebben een prachtig resort gevonden waar we een bungalow hebben gescoord met uitzicht op de golf van Thailand. Wij gaan nu weer ff lekker relaxen om lekker uitgerust over een paar dagen naar Koh Samui te vertrekken om vanaf daar de Full Moon Party onveilig te maken.
0
1

Foto's bij dit blog

Het beroemde Budha hoofd in de boom in Ayuthaya
Aap in Lopburi
Alle blogs van yo-han
 

1 reactie(s) bij "Vermoeid maar dolgelukkig"

  • profile image comment

    Wiet, dat resort heet View Point. Het is wel heel moeilijk te vinden maar als je een taxi besteld en zegt dat je naar View Point wilt, kan je na het afdroppen je weg wel vinden door het te vragen aan de lokalen aldaar.

    Door yo-han • geplaatst op 2008-11-12 15:32:57

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.