Taiwan Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VNC Asia Travel beste promotor Taiwan

Gepubliceerd: 05 mrt 2008
0

VNC Asia Travel is door de Taiwanese overheid uitgeroepen tot dé promotor van Taiwan. Mirjam Gelink, marketing en pr-manager van het Nederlandse bedrijf, ontving de prestigieuze award tijdens de lancering van het Tour Taiwan 2008-2009 Festival.

Na de ceremonie heeft zij in het paleis een persoonlijke bedankje gekregen van de Taiwanese president Chen Shui-bian. Taiwan probeert al jaren het toerisme te bevorderen om de economie een positieve impuls te geven en is daarom blij met de Nederlandse inzet. De promotie van Taiwan lijkt vruchten af te werpen; het toerisme is in 2007 met vijf procent gestegen. Hiermee had Taiwan dat jaar bijna 4 miljoen bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Hong Kong, Singapore en China.

Het vulkanische Taiwan, dat ongeveer net zo groot is als Nederland, heeft naast machtige bergen ook veel tempels, markten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’, aldus Mirjam Gelink, die zes jaar in het land heeft gewoond.

Het vulkanische eiland dat ongeveer net zo groot is als Nederland heeft naast haar bergen ook veel tempels, nachtmarkten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’ aldus Mirjam Gelink, die zes jaar op het eiland heeft gewoond.

Voor meer informatie over VNC Asia Travel klik hier

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Taiwan artikelen
Foto-album
Door: Noor Dekker
Geweldig: deze plekken zijn niet van deze wereld

30 sep 2016, Het lijkt misschien wel alsof deze foto’s op een andere planeet zijn gemaakt, maar de volgende vijf plekken zijn toch echt op onze aardbol te vinden. Ga met Columbus Travel mee op (ruimte)reis langs deze bijzondere plaatsen en sta versteld van d...

0
Reisnieuws
Dit moet je dus ECHT niet doen in Azië

10 aug 2016, Ga jij deze zomer op reis naar Azië? Dan zal het je opvallen dat de cultuurverschillen soms zo groot zijn dat je er met een vriendelijke lach en een verontschuldiging niet zomaar vanaf komt. Een beetje voorbereiding is het halve werk. Columbus Tr...

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
10 buitenaards mooie landschappen

25 jan 2016, Niet genoeg geld voor het reserveren van een stoeltje in een commercieel toestel naar Mars? Wees gerust. Als je weet waar je moet zoeken kom je ook op onze eigen planeet in aanraking met buitenaardse landschappen.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.