Sri Lanka Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Happen in bladgoud

Gepubliceerd: 26 sep 2007
0

Om je hotel op de kaart te zetten kun je natuurlijk een dure reclamecampagne lanceren. Of een toetje serveren… Voor 10.000 euro kun je in een Sri Lankaans hotel je etentje in stijl afsluiten.

In het Fortress Resort serveren ze het duurste dessert ooit. Met Italiaans cassataijs gewikkeld in bladgoud, wil de gastheer zijn bezoekers een unieke ervaring bezorgen. Daarnaast wordt het toetje geserveerd met granaatappel, mango en een toefje champagnesabayon. Garnituur is een dure steltvisser van chocolade, een lokale traditie, het geheel wordt compleet gemaakt met een sierlijke tachtig karaats aquamarijn op het topje. Of deze ook in het bezit komt van de eter is nog maar de vraag. Aandacht heeft het hotel absoluut getrokken, maar tot op heden is er nog geen bestelling voor dit dure nagerecht geplaatst. Wie biedt?
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Sri Lanka artikelen
Community
4x van het gebaande pad af met Ambassadeur Mieke de Haas

12 mei 2017, Columbus Travel-editie 65 staat méér nog dan normaal in het teken van reizen buiten de gebaande paden. Wie beter dan Columbus Ambassadeur Mieke de Haas om de editie aan te kondigen en af te trappen met háár favoriete ongebaande plekjes voor di...

1
Video
Wat een monster! Grootste krokodil ter wereld gered

08 jan 2017, De inwoners van dit dorpje in Sri Lanka moeten zich een hoedje hebben geschrokken toen ze dit monster aantroffen in een nabijgelegen kanaal: een krokodil van ruim vijf meter lang en ongeveer een ton zwaar. Er moesten een graafmachine en een tracto...

0
Foto-album
De mooiste tempels ter wereld; welke heb jij al bezocht?

13 sep 2016, Tempels, ze zijn er in alle soorten en maten. Van ingetogen gebouwen met neutrale kleuren tot kleurrijke complexen met enorm veel versiering. Dit vinden wij de mooiste tempels ter wereld. Welke heb jij al gezien?

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.