Sri Lanka Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Martinair naar Phuket en Colombo

Gepubliceerd: 04 mei 2007
0

Martinair gaat komend winterseizoen op Phuket en Colombo vliegen. Dat meldt Reisrevue. Hiermee voldoet Martinair aan de vraag van reisorganisaties om extra vluchten naar Thailand. De keuze van Martinair om op Colombo te gaan vliegen is opvallend. De chartermaatschappij schrapte eerder Colombo uit het vluchtschema vanwege de aanhoudende onrusten in Sri Lanka. Recentelijk kondigde Martinair nog aan niet meer naar dat land te vliegen.

Colombo gaat Martinair als lijndienstbestemming aanbieden, maar een rechtstreekse vlucht naar Phuket kun je straks alleen via Oad, TUI, 333Travel en Thomas Cook boeken. Deze reisorganisaties kopen waarschijnlijk alle stoelen op. Phuket zal niet via de eigen website van Martinair te boeken zijn. 
Bron: Travel.blog.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Sri Lanka artikelen
Foto-album
De mooiste tempels ter wereld; welke heb jij al bezocht?

13 sep 2016, Tempels, ze zijn er in alle soorten en maten. Van ingetogen gebouwen met neutrale kleuren tot kleurrijke complexen met enorm veel versiering. Dit vinden wij de mooiste tempels ter wereld. Welke heb jij al gezien?

0
Video
Radeloos babyolifantje krijgt hulp in Sri Lanka

02 jun 2016, Ook in Nederland vissen we wel eens een dier uit de put. Voornamelijk verdwaalde kikkers die met een simpel schepnet weer op weg worden geholpen. In Sri Lanka gaat dat een tikkeltje anders. Deze kleine dumbo wist zichzelf goed in de nesten te werk...

0
Reisnieuws
Een facelift voor Noord-Sri Lanka

28 dec 2015, Sri Lanka doet er alles aan om de door de Burgeroorlog (1983-2009) zwaar getroffen Noordelijke Provincie te herstellen. Vooralsnog is het een plek waar de tijd heeft stilgestaan. Een plek waar palmbladeren ruisen, de zee voor de deur klotst en eze...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.