| 8.9 / 10 (16 reviews)

Binnenkort naar Dubai en Oman

Was hier op 2008-10-05 Gepost op: 1 reacties.
Vorige week een ticket geboekt. Heenvlucht naar Dubai en ruim 2 weken later de terugvlucht vanuit Muscat. Eind deze maand is het al zo ver. Het plan is om een paar dagen in Dubai te blijven en vervolgens naar Oman te gaan. Naar welke plaatsen in Oman ik zal gaan en de verdere invulling van de reis weet ik nog niet precies. Daar ben ik op dit moment volop mee bezig. Ik heb begrepen dat het autorijden geen probleem is in Oman, dus het wordt waarschijnlijk een trip met een huurauto. Openbaar vervoer is ook een optie maar het schijnt dat dat wat lastiger is. Iedereen die dit leest en denkt nuttige tips te hebben voor Dubai of Oman.......alles is welkom.
Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
 

1 reactie(s) bij "Binnenkort naar Dubai en Oman"

  • profile image comment

    Hoi Wim, Helaas heb ik geen tips voor je, maar ik wil je toch vanaf deze plaats een goede voorbereiding en een prettige reis wensen! Groeten, Paul

    Door Bowral • geplaatst op 2008-10-06 09:26:39

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.