Mount Everest Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Beklim moeiteloos Mt Everest

Gepubliceerd: 15 jan 2012
0

De Mount Everest beklimmen was voorheen alleen maar weggelegd voor ervaren klimmers en mensen met lef, maar nu kan iedereen de 8.848 meter hoge berg trotseren. Dat het gewoon vanachter je computer gebeurt nemen we maar even voor lief.

De 3D software van het bedrijf Reality Maps laat met dit knap staaltje techniek de hele Mount Everest in 3D op je beeldscherm zien. Alle routes en kampen zijn aangegeven en tevens kun je live expedities volgen. Stuur dus een ervaren klimmer op pad en geniet zelf mee van het uitzicht!
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nepal artikelen
Reisnieuws
Danger: de 10 gevaarlijkste plekken op aarde

23 aug 2016, Laat je niet verleiden door de schoonheid van sommige bestemmingen! Schoonheid en levensgevaar gaan op sommige plekken hand in hand. Zoals op deze verraderlijke terreinen.

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Vrije vallen met de meest spectaculaire uitzichten

14 okt 2015, Uit een vliegtuig springen en duizenden meters in het luchtledige kukelen. Voor sommigen een doodsvonnis, voor anderen de ultieme adrenalinekick. Als jij tot de laatste categorie behoort zijn de volgende omgevingen meer dan het verkennen waard. Wa...

0
Reportage
De 366 festivals van Nepal

06 sep 2015, Het jaar telt 365 dagen, maar wij hebben 366 festivals, zeggen de Nepalezen ook wel trots. Zo feest je met ze mee.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.