Joepie !!!

Was hier op 2008-10-14 Gepost op: 7 reacties.
Vorige week vrijdag 10 oktober viel er bij het reisbureau waar ik werk een prachtige envelop op de mat van Malaysia Airlines... Mijn hart maakte direct een sprongetje!

Ik had me namelijk ruim een week ervoor opgegeven voor de Deepavali studiereis die zij samen met Tourism Malaysia organiseren en had nog steeds niet gehoord of ik mee mocht of niet.... Helaas had ik een klant aan de balie en kon de brief niet direct openen, helemaal zenuwachtig als een klein kind met sinterklaas maakte ik de brief later open:

"Gefeliciteerd" u bent ingeloot voor de Deepavali studiereis! Na mijn vreugdesdansje door de zaak hebben we meteen het rooster aangepast en heb ik mijn vriend gebeld. Nu maandag 14 oktober heb ik al helemaal zin in de reis en maak ik me al druk over zaken als wat doe ik aan?? Wat neem ik wel en niet mee???...... Blijkt wel weer dat ik een echte vrouw ben qua dat soort dingen. Ik heb altijd te veel mee op vakantie en heb alles altijd al ruim van tevoren ingepakt met een lijstje erbij om er zeker van te zijn dat ik niet vergeet. Check check dubbel check en als het even lukt zelfs triple check. :-)

31 oktober vertrek ik om 12 uur met Malaysia Airlines naar Maleisië, we gaan eerst naar Kuala Lumpur daarna brengen we een bezoek aan Taman Negara, Cameron Highlands en de reis sluiten we af op Penang. Ik heb er al helemaal zin in!

Uiteraard gaat het fototoestel mee! Deze staat dan ook bovenaan op mijn inpaklijstje en zal ik zeker niet vergeten.

Groetjes wendy

Ps: In Maleisië wordt het Deepavali dit jaar gevierd op 1 november. Omdat het een Hindoestaan feest is, wordt het niet alleen gevierd in wijken, zoals Little India (Kuala Lumpur / Penang), maar ook door het gehele land. Het is dan de zevende maand van de Tamil kalender.
Het wordt ook het "feest van de lichtjes" genoemd en het symboliseert de overwinning van het goede op het kwade. Er wordt vaak "open huis" gehouden. In en bij de huizen zul je veel lichtjes zien, de tempels zullen er uiteraard ook op zn best uitzien.

29/10: Nog 2 nachtjes en dan is het zo ver.... Kan niet wachten!Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
 

7 reactie(s) bij "Joepie !!!"

 • profile image comment

  Bah, wat een vervelend bericht zeg....... gefeliciteerd en geniet ervan ! gr. Peter

  Door pdanielse • geplaatst op 2008-10-29 20:47:03
 • profile image comment

  Hallo Wendy, wat geweldig voor jou en dan nog wel naar zo'n prachtig land. Veel plezier en geniet van het land en de mensen! Groetjes, Jan en Christien

  Door janhermens • geplaatst op 2008-10-29 19:30:08
 • profile image comment

  Wat leuk! Maleisie is ook een leuk land om te bezichtigen. Ik ben op al die plaatsen ook geweest en heb echt een leuke tijd gehad. En het feest van de lichtjes is ook mooi om te zien. Ik vloog op die dag vanuit New Delhi naar Nederland. Een geweldig gezicht en een super afsluiting van 4 maanden India. Veel plezier!

  Door Willeke • geplaatst op 2008-10-20 09:47:09
 • profile image comment

  Zo dat is mazzel hebben! Denk ook wel eens dat ik het verkeerde beroep heb........... Alvast heel veel plezier! Groetjes, Grietje

  Door GrietBuis • geplaatst op 2008-10-16 18:32:58
 • profile image comment

  Gefeliciteerd, wat een heerlijk vooruitzicht, veel plezier!

  Door Joanna • geplaatst op 2008-10-14 20:07:18
 • profile image comment

  Wat een geweldig mooie dag is dat voor je geweest, een bevestiging dat je met die reis mee kon, en dan zo blij als een kind te zijn........... heerlijk toch.......ik kan het me wel voorstellen. Ik wens je alvast heel veel plezier en een prachtige reis toe. Groetjes, Joop

  Door Joop Zand • geplaatst op 2008-10-14 19:26:45
 • profile image comment

  Dit is toch geweldig nieuws voor je! Jij hebt wel een erg leuk beroep ... Om jaloers op te worden ... ;-) Heel veel plezier daar en kom met mooie foto's terug! Groetjes, Paul

  Door Bowral • geplaatst op 2008-10-14 15:24:17

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.