Israël Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Israël en Gaza samen in toerisme

Gepubliceerd: 24 okt 2007
0

De dagelijkse omgang verloopt nogal moeizaam tussen Israël en de Palestijnen. Toch weerhoudt dit de twee partijen er niet van om een gezamenlijke toerismecampagne te starten.

Door zelfmoordaanslagen en andere gewelddadige incidenten is het Midden-Oosten geen geliefde reisbestemming. Hier willen de ministers van toerisme van de Palestijnse gebieden en Israël verandering in brengen. Ze zouden onder andere het ‘Joint Committee on Tourism’ weer nieuw leven in willen blazen. Dit comité is na de aanstelling van de voor Israël omstreden Palestijnse Hamas-partij in 2006 niet meer actief geweest.

Een versnelling van het vredesproces zou volgens de Palestijnse vice-minister voor toerisme van belang zijn voor de samenwerking. Waarschijnlijk zal er nog deze herfst onder leiding van de Verenigde Staten een vredesconferentie voor het Midden-Oosten georganiseerd worden.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Israël artikelen
Reisnieuws
Hoeveel van deze paspoortstempels ken jij?

25 nov 2016, Door de douane gaan is vaak een heel gedoe. Maar van die nieuwe paspoortstempel beur je weer helemaal op. Dit zijn de meest bijzondere die wij vonden. Welke ken jij?

0
Reisnieuws
Dit speelt mee bij de aanleg van een nieuwe vliegroute...

23 nov 2016, Het gebeurt steeds vaker dat een vliegtuigmaatschappij aankondigt naar nieuwe bestemmingen te vliegen. Hartstikke fijn; zo kun je nóg meer van de wereld zien, of juist sneller je favoriete reisbestemming bereiken! Maar hoe komt die vliegverbindin...

0
Reisnieuws
In deze landen heb je gegarandeerd het mooiste weer

24 mei 2016, In Nederland is het bijna een nationale sport te noemen: zeuren over het weer. Wat voor de een heerlijk zomers weer is, vindt de ander weer te heet en klam en van regen houdt natuurlijk niemand. Omdat het ideale klimaat voor iedereen weer anders i...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.