Indonesië foto's & tips

tempé maken

tempé maken (gemaakt in Indonesië)
Door: Cathelijne
Tempé wordt gemaakt van sojabonen. De sojabonen zijn gepeld en worden in bananenblad (of ander blad) gewikkeld. Na een paar dagen zijn de sojabonen gefermenteerd en hebben ze een laagje gevormd. In het bananenblad zit nu een plakje tempé, klaar voor gebruik. Bijvoorbeeld om gefrituurd te worden.

Info over deze foto met tip

  • Reisreporter Cathelijne
  • Aantal keer bekeken 254
  • Geplaatst op 10 dec 2007
  • Land Indonesië
  • Stad/Regio Algemeen
  • Categorie Overig
  • Camera Canon: Canon EOS D60
  • Belichtingstijd 1/40
  • Diafragma f/5.0
  • Brandpuntsafstand 20mm
  • ISO 1000
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Indonesië inspiratie

Deze dorpsjongen schuilt onder een bananenblad tegen de regen. Ik heb deze foto gemaakt tijdens mijn vakantie in Indonesie. de foto raakt me omdat de jongen ...

>>

Peniskokers zijn gemaakt van gedroogde kalabassen. De koker wordt over de penis geschoven tot tegen de teelballen en vastgehouden door 2 koordjes. Eentje ron...

>>

Het "leuke" van de geïsoleerde ligging van de Balliem-vallei is dat het weinig, zeg maar niet, toeristisch-gecultiveerd is! Men schrikt hier gewoon bijna, b...

>>

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.