Raja Ampat

Reisgids cover foto
foto: Columbus

De Raja Ampat-eilanden maken onderdeel uit van de Indonesische provincie West-Papoea. De archipel bestaat uit vier grotere eilanden: Batana, Salawati, Waigeo en Misool, en een aantal kleinere eilandjes. Raja Ampat is een dunbevolkt gebied met veel tropisch regenwoud. Enkele delen zijn aangemerkt als beschermd natuurgebied, waaronder stukken van Waigeo en Batanta en het noorden van Salawati.
De Raja Ampat eilanden zijn te bereiken per boot vanuit Sorong. Bezoekers aan de eilanden kunnen met een expressverbinding naar deze populaire regio.

Informatie over Raja Ampat

Beste foto's & tips van Raja Ampat

Drone shot tijdens de 3,5 week durende kayak expeditie rondom de Raja Ampat eilanden, West-Papua Indonesië. Geschoten in het zuid-westen van Waigeo, halverw...

>>

Raja Ampat is een van de mooiste plaatsen waar ik geweest ben. We verbleven bij een homestay op het eiland Kri. Je beleeft hier het echte expeditie robinson ...

>>

Drone shot tijdens de 3,5 week durende kayak expeditie rondom de Raja Ampat eilanden, West-Papua Indonesië. Geschoten bij Pulua Wayag wat het startpunt was ...

>>

Kaart van Raja Ampat en omgeving

Locatie op de kaart
Laatste Raja Ampat Artikelen

Met onze reisgids Raja Ampat ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.

Reportage
De geheimen van de Koraaldriehoek

27 jan 2016, Voor avonturiers die van water en zeedieren houden is er één eilandenrijk dat alle andere overtreft: de Koraaldriehoek.

0
Community
Een reisvideo maken met een drone doe je zo

04 okt 2015, WAUW! Zo zag je de Raja Ampat eilanden nog niet eerder. Reisreporter albertb ging met zijn drone op pad en maakte werkelijk spectaculaire beelden.

4
Reisnieuws
Indonesië, Radja Ampat - Papua Power

09 sep 2012, Kleine vulkanische eilanden begroeid met smaragdgroen regenwoud worden afgewisseld met romantische baaitjes, maagdelijke witte stranden en een turkooizen zee met koraal vol leven. Iedereen die zich hier waagt, is een ontdekkingsreiziger.

1