Bali

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bali image

Bali

Bali
Indonesië
Deanbanffer

Morgen is het dan weer zover!

Hoi iedereen die geabonneerd was op de vorige reis:)!

We kregen toch best wel veel vragen of we weer onze reisblog bij gingen houden, dus vandaar hierbij het eerste berichtje nog vanuit NL.
Morgen is het weer zover, we gaan weer op reis en dit keer naar Bali - Indonesië. Het is voor ons de eerste keer dat we voor een echte reis naar Azië gaan dus we zijn enorm benieuwd.
We vliegen morgen om 12.00 met Malaysia Airlines richting Kuala Lumpur, bekend traject dus want dit hebben we hetzelfde gedaan toen we naar Nieuw Zeeland vlogen. En dan na een stop van 3 uur vliegen we door naar Bali - Denpasar (dat is de hoofdstad.
We starten onze reis lekker rustig aan het strand van Sanur, waar we 3 nachten gaan blijven om lekker bij te komen van de reis en te relaxen aan het strand. Daarna gaan we naar Seminyak voor 2 nachten, dit ligt in het zuid-westen van het eiland.
Vervolgens gaan we naar het noorden van het eiland via de vulkanen en binnenland naar Lovina. Daar gaan we verblijven in een hele kleine accommodatie van Nederlandse mensen, grappig he! Ze zitten ook overal die landgenoten:)!
Na Lovina vertrekken we voor 2 nachten richting het culturele hart van Bali, namelijke Ubud. Hier hebben we een hele gave accommodatie geboekt, namelijk zo'n huisje middenin de jungle met plunge pool:)
Na dit avontuur gaan we nog 5 nachten lekker uitrusten aan het strand bij Tanjung Benoa in een 5-sterren resort.
Kortom dat gaat helemaal goedkomen met ons.

Iedereen weer tot snel en wacht maar op ons eerste verhalen, als we natuurlijk een internetcafé kunnen vinden!

groetjes en veel liefs Dennis en Anouk