India Artikelen & Blogs

Reisnieuws

India meest fotogenieke land

Gepubliceerd: 15 jul 2008
5

India is door duizenden Nederlandse reizigers verkozen tot het meest fotogenieke land ter wereld. De tweede plaats wordt ingenomen door het prachtige Indonesië en voor de derde bestemming zoeken Nederlanders het eveneens in Azië; China om precies te zijn. Deze resultaten komen voort uit onderzoek onder de ruim 3200 leden van www.reisreporter.nl, de grootste interactieve reisfotografie community van Nederland.

Columbus Travel
Columbus Travel
De top-10 van meest fotogenieke landen ziet er als volgt uit:

1. India
2. Indonesie
3. China
4. Thailand
5. Nepal
6. Verenigde Staten
7. Kenia
8. Tanzania
9. Zuid-Afrika
10. Cuba

Klik hier voor de complete lijst

Op de site www.reisreporter.nl kunnen reizigers sinds eind vorig jaar hun mooiste foto’s uploaden. Momenteel staan er ruim 79,000 foto’s op de site, die daarnaast veel bijzondere en nuttige tips van reizigers bevat over reisbestemmingen overal ter wereld. Reisreporter is een populaire online reisportal, waar Nederlandse reisliefhebbers regelmatig hun foto’s, tips en ervaringen uitwisselen. De top-10 is gebaseerd op het anatal geuploade foto's per land.

Sinds de oprichting is de site een groot succes. “We gingen van een paar honderd foto’s en leden in december 2007 naar 60,000 foto’s in zes maanden tijd. Daar komen nu zo’n 10,000 foto’s per maand bij,?? aldus Matthijs de Groot, één van de initiatiefnemers van Reisreporter. “Reisreporter voldoet aan de behoefte van de mens om zijn mooiste reiservaringen te willen delen met anderen. Foto’s zijn daarvoor een uitermate geschikt medium, en de belangstelling is enorm. Reizigers delen naast hun foto’s bijvoorbeeld ook hun favoriete restaurantje in Buenos Aires, iets waar je echt wat aan hebt als toekomstig bezoeker van die stad. We zien dat steeds meer mensen eerst even de site raadplegen voordat ze op reis gaan.??

Wil je ook foto's en tips delen met andere reizigers, wordt dan ook Columbus Reisreporter en maak kans op een reis naar Zuid-Oost Azie!
deel dit artikel met je vrienden:
Meer India artikelen
Reisnieuws
7 plekken die je NIET moet bezoeken deze zomer

27 mei 2017, Je staat al zolang je je kunt herinneren te popelen om die éne highlight van dichtbij te zien. Maar als je er aankomt blijkt het een grote anticlimax. Klinkt bekend in de oren? Sla deze zeven plekken deze zomer dan over en ga voor het alternatief.

1
Reisnieuws
De nieuwste editie is uit. Koop 'm nu voor € 5,95

16 mei 2017, Gebaande paden hoef je niet per se over te slaan. Zeker niet als je ze op de Columbus-manier ontdekt! In editie 65 lichten we er dertig uit, nemen we je mee op wandelsafari in Limpopo, laten we je het vergeten India zien en blijkt het Roemeense Ti...

0
Reisnieuws
Nagaland: het vergeten India

11 mei 2017, Tot voor kort was je in Nagaland je leven — of liever gezegd je hoofd — niet zeker. De inheemse Naga’s, die in het grensoverschrijdende gebied tussen India en Myanmar wonen, stonden te boek als koppensnellers. Die praktijk behoort tot het ve...

0

Reacties van bezoekers Reageer

huubverbeek

Door: huubverbeek • Geplaatst op

Vreemd dat Ethiopië er niet bij staat : waar kom je nu een land tegen met 3 totaal verschillende culturen?En alle 3 zeer fotogeniek!

rain

Door: rain • Geplaatst op

Beste en mooiste site voor reislustige,leuk en informatief.

robispho

Door: robispho • Geplaatst op

Verrassend! Leuk om te weten.......... Zo zie je....alle uithoeken van de wereld worden bezocht. De wereld is straks nog te klein....

Joop Zand

Door: Joop Zand • Geplaatst op

Alle reisreporters Proficiat, samen hebben we er een succes site van gemaakt ! !

biancavanderwerf

Door: biancavanderwerf • Geplaatst op

Hmmmm, ik hou van dit soort lijstjes :-). Erg leuk om te zien!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.