China Artikelen & Blogs

Reisnieuws

China verbiedt sexy barmeisjes

Gepubliceerd: 04 jul 2008
0

Barpersoneel in China mag vanaf oktober niet meer te bloot gekleed gaan. De Chinese regering wil dat uitgaansgelegenheden gaan toezien op de kleding van het personeel. Ook moeten de privé-ruimtes in de horeca ramen krijgen. China wil zo drugsgebruik en prostitutie aanpakken.

De regels zijn gepubliceerd op de website van het Ministerie van Openbare Veiligheid. Discotheken, karaokebars en andere uitgaansgelegenheden in China hebben vaak prive-ruimtes te huur. Ze zijn favoriet onder zakenmensen die hier hun gasten vermaken. Dat gebeurt soms met prostituees, wat verboden is in China.

Transparant
De Chinese horeca moet van de regering ramen of transparante schermen gaan plaatsen tussen deze privé-ruimtes, zodat 'de consument de hele ruimte kan overzien.' De ramen en transparante delen van de ruimtes mogen niet worden belemmerd.

Smaakvol gekleed
Ook het personeel wordt bij de nieuwe regels betrokken. 'Het personeel moet smaakvol gekleed zijn, dus niet te bloot', zo schrijven de regels voor. Daarnaast moeten discotheken verplicht cameratoezicht en beveiligers gaan inzetten.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer China artikelen
Reisnieuws
Krankzinnige nieuwe attractie geopend. Wie durft?

18 feb 2017, Voel jij je op je gemak op grote hoogte en mag het van jou eigenlijk nóg wel een beetje spannender? Misschien is deze nieuwe attractie in Shanghai dan iets voor jou. Maak je klaar voor niet zomaar een hoogteparcours… Durf jij het aan?

0
Reisnieuws
Dit zijn de meest vredelievende landen van 2016!

13 feb 2017, Tja, succesvol... Welke landen zijn nu echt succesvol? Misschien een Duitsland, Australië of Japan? Mis! De landen die in 2016 de grootste groei doormaakten zullen je behoorlijk verrassen.

1
Reisnieuws
Droom weg bij deze felblauwe meren en baaien

02 feb 2017, Wat is het toch aan de kleur blauw in water, van azuur tot donker, dat ons reizigers zo aantrekt? Is het de associatie met verre oorden? In dat geval weten wij zeker dat deze zes meren en baaien je in vervoering zullen brengen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.