China Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Record voor wereldtentoonstelling

Gepubliceerd: 16 okt 2007
0

De wereldtentoonstelling in Shanghai trekt een recordaantal deelnemers. Momenteel hebben 172 landen zich aangemeld voor deze expo in 2010, waaronder Nederland.

Het vorige record haalde Hannover in 2000 toen er 155 landen meededen. De tentoonstelling in Shanghai heeft als thema ‘Better City, Better Life’ waarbij recycling, duurzame ontwikkeling en groene technologie centraal staan. Er wordt nu al hard gewerkt om van Shanghai de schoonste en meest internationaal georiënteerde metropool van China te maken.

China is op het moment de plek waar je moet zijn. De groeiende economie heeft een enorme aantrekkingskracht op het zakenleven. Daarnaast vinden er ook steeds meer evenementen plaats. Was Beijing vorig jaar nog het toneel voor het WK voetbal, volgend jaar vinden er de Olympische Spelen plaats. In 2010 denkt China 70 miljoen bezoekers te trekken met de wereldtentoonstelling in Shanghai.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer China artikelen
Reisnieuws
Krankzinnige nieuwe attractie geopend. Wie durft?

18 feb 2017, Voel jij je op je gemak op grote hoogte en mag het van jou eigenlijk nóg wel een beetje spannender? Misschien is deze nieuwe attractie in Shanghai dan iets voor jou. Maak je klaar voor niet zomaar een hoogteparcours… Durf jij het aan?

0
Reisnieuws
Dit zijn de meest vredelievende landen van 2016!

13 feb 2017, Tja, succesvol... Welke landen zijn nu echt succesvol? Misschien een Duitsland, Australië of Japan? Mis! De landen die in 2016 de grootste groei doormaakten zullen je behoorlijk verrassen.

1
Reisnieuws
Droom weg bij deze felblauwe meren en baaien

02 feb 2017, Wat is het toch aan de kleur blauw in water, van azuur tot donker, dat ons reizigers zo aantrekt? Is het de associatie met verre oorden? In dat geval weten wij zeker dat deze zes meren en baaien je in vervoering zullen brengen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.