China Artikelen & Blogs

Reisnieuws

FOTO: De chinese burqa

Gepubliceerd: 11 jul 2009
0

Chinezen doen er alles aan om hun witte huidje te beschermen. Het liefst zouden ze zich bij zonnig weer binnen opsluiten, maar nu is er een oplossing. Met de nieuwe badmode kunnen ze zich toch in de zon begeven.

Zodra de zon zich weer laat zien, wil iedereen naar buiten. We pakken een terrasje of we snellen naar het strand en dan is het alleen nog een kwestie van zo snel mogelijk mooi bruin worden. In China is dat anders. Daar blijven ze het liefst zo wit mogelijk. Zonnen hoort daar natuurlijk niet bij, maar met deze nieuwe badmode kunnen de Chinezen weer naar strand.

Functionele burqa's

Net zoals bij een normale burqa wordt het hoofd of het zelfs het hele lichaam volledig bedekt. Geen zonnestraaltje dat de huid nog weet de bereiken. Een voordeeltje: de badpakken zijn natuurlijk wel heel functioneel tegen het voorkomen van verbrandingen en huidkanker.


deel dit artikel met je vrienden:
Meer China artikelen
Reisnieuws
Krankzinnige nieuwe attractie geopend. Wie durft?

18 feb 2017, Voel jij je op je gemak op grote hoogte en mag het van jou eigenlijk nóg wel een beetje spannender? Misschien is deze nieuwe attractie in Shanghai dan iets voor jou. Maak je klaar voor niet zomaar een hoogteparcours… Durf jij het aan?

0
Reisnieuws
Dit zijn de meest vredelievende landen van 2016!

13 feb 2017, Tja, succesvol... Welke landen zijn nu echt succesvol? Misschien een Duitsland, Australië of Japan? Mis! De landen die in 2016 de grootste groei doormaakten zullen je behoorlijk verrassen.

1
Reisnieuws
Droom weg bij deze felblauwe meren en baaien

02 feb 2017, Wat is het toch aan de kleur blauw in water, van azuur tot donker, dat ons reizigers zo aantrekt? Is het de associatie met verre oorden? In dat geval weten wij zeker dat deze zes meren en baaien je in vervoering zullen brengen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.