Reisnieuws

Video's: Onze Columbus-teams op pad

Gepubliceerd: 23 dec 2016 0
Ook dit jaar weer brachten we de meest bijzondere bestemmingen in kaart. Kijk je mee over de schouders van onze Columbus-teams?

Tom & Lars in Zwisterland





Columbus-schrijver Tom Aussems en fotograaf Lars van de Waarden, voormalig stagiairs, reisden samen af naar Zwitserland. Het doel: Graubünden, ’s lands grootste kanton, op de kaart zetten als outdoorparadijs. Op basis van de beelden van hun paraglide kunnen we concluderen dat dat gelukt is. Lees de repo nog eens door in editie 57. 



Hans & Ynske in Mexico





De eretitel Reisreporter van het jaar 2015 leverde Hans Moerkens een gave reportagereis naar Mexico op. We stuurden Columbus-schrijfster Ynske Boersma met hem mee. Het resultaat in editie 60 mag er wezen. Zie ze in actie in de behind the scenes video. 



Louise op de Andamaneilanden





Kun jij je de prachtige reportage in editie 60 over de Andamaneilanden nog herinneren? Volgens hoofdredactrice Louise horen deze bountyeilanden op ieders bucketlist. Niet overtuigd? Check de video.



Kas & Lars in Valencia





Columbus-schrijver Kas Nortier en fotograaf Lars van der Waarden high fiveden hun weg door Valencia. Ze bundelden hun ervaringen in deze toffe video. Leuk om op zo’n manier in contact te komen met de locals. Stay tuned voor hun verhaal in het magazine. 



Lars & Michael in Yukon





Columbus-fotograaf Michael Dehaspe en schrijver Lars Andersson reisden eerder al samen af naar Puerto Rico. Onlangs deden ze dat dunnetjes over in het Canadese Yukon, een waar outdoorwalhalla, zo ervaarden ze. Je vindt de repo in onze laatste editie. Heb je hun jaloersmakende video al gezien?



Sylvia & Tom op Sint Maarten 





Columbus-schrijver Tom Aussems en ambassadeur Sylvia Overkamp gingen voor ons naar Sint Maarten. En ze pakten het eilandje Saba – wist je dat je hier het hoogste punt van Nederland vindt? – ook nog even mee. Voor een eerste indruk verwijzen we je naar hun zonovergoten videootje. Wordt vervolgd!


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Vellah Bogle
In dit land kun je in 2024 het beste wonen (en nee, het is níét Nederland!)

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een gebrek aan medische voorzieningen kan er al snel voor zorgen dat een land geen goede plek is om naartoe te emigreren. Datavergelijkingssite Numbeo zo...

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een...

Test je kennis van Scandinavië en win 2 vliegtickets naar Fins Lapland!

Hoeveel weet jij van Noorwegen, Fins Lapland en Zweeds Lapland? Test je kennis met deze quiz in samenwerking met Buro Scanbrit, behaal de hoogste score en wie weet belonen we jou met twee vliegtickets naar Fins Lapland voor een geweldig Scandinavisch avontuur!

Hoeveel weet jij van Noorwegen, Fins Lapland en Zweeds Lapland? Test je kennis met deze quiz in samenwerking met Buro Scanbrit, behaal de hoogste scor...